مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان تفت گفت: با اجرای عملیات بهسازی و حفر گالری چاه شماره ۲ علیآباد، آبدهی چاه از سه به هفت لیتر بر ثانیه افزایش یافت و پایداری تأمین آب شرب بیش از یک هزار و ۱۰۰ مشترک در روستاهای علیآباد و دامک بهبود پیدا کرد.
به گزارش صبح ساباط؛ فرامرز شاکری مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان تفت از اجرای عملیات بهسازی و حفر گالری چاه شماره ۲ علیآباد خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، آبدهی چاه از سه به هفت لیتر بر ثانیه افزایش یافت و پایداری تأمین آب شرب بیش از یک هزار و ۱۰۰ مشترک در روستاهای علیآباد و دامک بهبود پیدا کرد.
شاکری گفت: به منظور تقویت منابع تأمین آب شرب و افزایش پایداری شبکه آبرسانی، عملیات بهسازی، حفر گالری و اضافه شدن یک شاخه لوله به چاه شماره ۲ علیآباد (دامک) با موفقیت انجام شد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان تفت افزود: با اجرای این عملیات، دبی چاه از سه لیتر بر ثانیه به هفت لیتر بر ثانیه افزایش یافته که نقش مؤثری در تأمین آب پایدار روستاهای علیآباد و دامک خواهد داشت.
وی با بیان اینکه عمق این چاه ۲۹ متر است، تصریح کرد: برای اجرای این پروژه بیش از ۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی و منابع داخلی شرکت آب و فاضلاب هزینه شده است.
شاکری خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از این طرح، خدمات آبرسانی به یک هزار و ۱۰۴ اشتراک تحت پوشش در روستاهای علیآباد و دامک تقویت شده و بخشی از نیاز آبی این مناطق با اطمینان بیشتری تأمین میشود.
وی با اشاره به ادامه اقدامات فنی برای افزایش ظرفیت این منبع آبی گفت: عملیات بهسازی چاه در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت تا با افزایش بیشتر آبدهی، پایداری تأمین آب شرب ساکنان این دو روستا بیش از پیش ارتقا یابد.













Friday, 14 August , 2026