نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اشکذر با بررسی موضوعاتی همچون راه‌اندازی مرکز سراج، وضعیت آلودگی هوا و ریزگردها و نحوه مدیریت موارد اورژانس روانپزشکی و آسیب‌های اجتماعی برگزار شد.

به گزارش صبح ساباط؛ سیدجواد حسینی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان اشکذر در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان، مسائل مهم حوزه سلامت، محیط‌زیست و آسیب‌های اجتماعی را مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار داد.

حسینی در این نشست با اشاره به اهمیت تقویت رویکردهای پیشگیرانه در حوزه سلامت، موضوع راه‌اندازی مرکز سراج با مسئولیت مرکز بهداشت شهرستان را مورد توجه قرار داد؛ مرکزی که با هدف ارتقای سلامت جامعه و ارائه راهنمایی در زمینه خودمراقبتی، پیشگیری و آگاهی‌رسانی درباره سرطان فعالیت خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری اشکذر همچنین وضعیت شاخص آلودگی هوای شهرستان در سه‌ماهه نخست سال و وقوع ریزگردها را بررسی کرد و دستگاه‌های مرتبط گزارشی از اقدامات انجام‌شده و راهکارهای کاهش آثار ناشی از آلودگی هوا و ریزگردها ارائه کردند.

وی بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول برای مدیریت موارد اورژانس روانپزشکی و آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: موضوعاتی همچون اوردوز، همسرآزاری، کودک‌آزاری، توهم و هذیان و خودکشی، نیازمند شناسایی به‌موقع، مداخله تخصصی و حمایت مؤثر از افراد در معرض آسیب است.

در ادامه این نشست، بر استمرار همکاری دستگاه‌های مرتبط و تقویت اقدامات پیشگیرانه برای ارتقای سلامت عمومی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در شهرستان اشکذر تأکید شد.