عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص معضل سقط‌جنین غیرقانونی گفت: دسترسی به داروهایی که برای سقط‌جنین است، محدود شده و فقط در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مجاز گذاشته شده و مانند گذشته در دسترس مردم نیست.

به گزارش صبح ساباط؛ راضیه دهقانی فیروزآبادی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: سقط‌هایی که به طور غیرقانونی در حال انجام‌شدن است، به دلیل حاملگی ناخواسته و مشکلاتی از قبیل مالی، مسکن، تعداد زیاد فرزند است که در چنین شرایطی، زوجین تمایلی به ادامه روند بارداری ندارند و به روش‌هایی متوسل می‌شوند که از نظر علمی صحیح نیست و گاها باعث ایجاد مشکلات جبران‌ناپذیر می‌شود، چرا که با دست‌کاری‌هایی که انجام می‌شود، سلامت مادر به خطر می‌افتد و مشکلاتی را در زمینه بهداشت و سلامت مادران ایجاد می‌کند.

این جراح و متخصص زنان و زایمان تصریح کرد: در صورت سقط‌جنین، یک قتل اتفاق افتاده است و این قتل ممکن است جنینی چهار روز، ده روز، شش هفته یا چهار‌ماهه باشد. به‌هرحال موجودی که شکل گرفت به‌عنوان یک موجود زنده است که دارای احترام و کرامت است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: در سال‌های اخیر نظارت‌های خوبی انجام شده است و تذکرهای لازم به متخصص زنان که در این زمینه فعالیت دارند، داده شده است.همچنین دسترسی به داروهایی که برای سقط‌جنین است، محدود شده و فقط در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مجاز گذاشته شده و مانند گذشته در دسترس مردم نیست.