فرایند کند طرح اقدام ملی درمیبد و بلاتکلیفی شهروندان میبدی

  پرینت
فرایند کند طرح اقدام ملی درمیبد و بلاتکلیفی شهروندان میبدی
شناسه خبر : 95680 | تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۳ | ارسال توسط :
فرماندارمیبد تسریع در فرایند واگذاری طرح اقدام ملی مسکن از سوی راه و شهرسازی را خواستار شد.

به گزارش صبح ساباط به نقل از روابط عمومی فرمانداری میبد، حسین فلاح با اشاره به اقدامات انجام‌شده در خصوص طرح ملی مسکن در شهرستان میبد گفت: تاکنون ۴۰ قطعه زمین در ندوشن برای طرح اقدام ملی مسکن اختصاص‌یافته است.

فرماندارمیبد افزود:۳۲۰ قطعه هم در شهر میبد در دو سایت مسکن مهر و شهرک شهدا تعریف‌شده است.

وی عنایت ویژه‌تر اداره کل راه و شهرسازی را در فرایند قانونی حل واگذاری مؤثر در آینده نزدیک خواند و افزود: متولی بخشی از آن بنیاد مسکن و بخشی هم ستاد اجرای فرمان امام است.

حسین فلاح بابیان اینکه عمده زمینی که در قالب طرح اقدام ملی مسکن در خود میبد قراراست اختصاص یابد؛ در شورای برنامه‌ریزی استان مصوب و بعد از کمیسیون ماده پنج هم تاییده اش گرفته‌شده است؛ گفت: یکسری مراحل هم دارد که باید راه و شهرسازی پی گیری کند.

فلاح با قدردانی از همکاری اداره کل راه و شهرسازی در این فرایند خاطرنشان کرد: در بحث زمین جابه‌جایی انجام شد و زمین‌هایی که در نظر گرفته‌شده است از موقعیت خوبی برخوردار است که امیدواریم با عنایت ویژه‌تر راه و شهرسازی فرایند قانونی در آینده نزدیک حل و واگذاری به نحو مطلوب انجام شود.

برچسب ها
نوشته های مشابه
گشت شبانه از واحدهای صنعتی یزد، زارچ، اشکذر و میبد
آغاز پروژه اصلاح و ایمن‌سازی ورودی شهرک شمس‌آباد با مشارکت شهرداری، راهداری و شرکت شهرک‌های صنعتی
جریمه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی متقلب در کسب
برگزاری کارگاه جمعیت و فرزندآوری در حوزه یک ثارالله میبد
تعزیر گرانفروش در تعزیرات حکومتی
دید افقی در میبد یزد به زیر ۸۰۰ متر رسید؛ ثبت دمای منفی ۶
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.