میرمحمدی با تأکید بر اینکه دولت اراده‌ای برای حل مسئله شبکه ملی اطلاعات ندارد، گفت: مجلس آماده دریافت ایده‌های جوانان انقلابی در حوزه ارتباطات است.

به گزارش صبح ساباط، سید جلیل میرمحمدی با بیان اینکه بحث ضرورت راه‌اندازی، تقویت و حمایت از شبکه ملی اطلاعات امروز آن‌قدر مشخص و مبرهن است که به هرکسی که الفبای سیاست و حکومت را بداند اذعان می‌کند که این مسئله مهم است، گفت: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات می‌تواند برای یک کشور حیاتی باشد و سبب رشد و ارتقا آن کشور در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و … شود.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شبکه ملی اطلاعات اگر در کشور راه‌اندازی و حمایت شود و نگاه مثبت در سیاستگذاران باشد می‌تواند در تمام عرصه‌ها مؤثر واقع شود.

وی عنوان کرد: راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات علی‌رغم اینکه رهبر معظم انقلاب سالیان سال مانند موارد دیگر مثل اقتصاد مقاومتی و تولید ملی تأکید داشتند، متأسفانه مورد غفلت مسئولان کشور و مجلس قرار گرفت.

اثرات منفی عدم توجه به شبکه ملی اطلاعات در کشور

میرمحمدی با بیان اینکه عدم وجود شبکه ملی اطلاعات در یک کشور میدان را برای جولان دادن شبکه‌های خارجی در این زمینه آزاد می‌کند افزود: شبکه‌های خارجی امروز در همه عرصه‌ها تعیین نقش و حتی سیاست برای کشورهایی می‌کنند که ورود به شبکه ملی اطلاعات نکردند.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز آثار بسیار بدی در شبکه‌های خارجی مشاهده می‌شود که نمونه آن را می‌توان تلگرام نامید که فیلتر شد، اذعان داشت: علی‌رغم اینکه سالیان سال است که همه سیاستمداران، عقلا و دلسوزان کشور نسبت به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات تأکیددارند، این بوده که برای مسئولان از اهمیت آن‌چنانی برخوردار نبوده است.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات در دستور کار دولت نبوده است، گفت: در طی سالیان اخیر بسیاری از مسائل که به‌غلط این دولت به دنبال آن بوده که نمونه آن را می‌توان سیاست برجام، طرح تحول سلامت و سیاست‌های متعددی که اقتصاد کشور را به اقتصاد غربی‌ها گره‌زده شد، متأسفانه راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات که بسیار مهم و ضروری است دنبال نشد.

میرمحمدی اضافه کرد: نگاه این دولت، شخص رئیس‌جمهور و وزیر ارتباطات و فناوری این بود که نه‌تنها شبکه ملی اطلاعات قوی نشد بلکه برای آن برنامه‌ریزی نیز صورت نگرفت و اعتبارات خاصی هم برای آن نگذاشتند، متأسفانه اخباری شنیده می‌شود که فضا را برای جولان و حضور قوی شبکه‌های اطلاعاتی خارج از کشور فراهم کرده است.

عدم حمایت دولت از جوانان انقلابی پای کار شبکه ملی اطلاعات

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی به عدم رضایت جوانان انقلابی فعال در عرصه شبکه ملی اطلاعات اشاره و عنوان کرد: افراد انقلابی که در این عرصه ورود کرده بودند نه‌تنها موردحمایت دولت واقع نشدند بلکه سنگ‌اندازی‌های جدی هم برای آن‌ها ایجاد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های مجلس در خصوص شبکه ملی اطلاعات و مطالبه آن از دولت، اذعان داشت: مجلس شورای اسلامی از روز اول در دستور کار خود قرار داد و حتی به‌جایی رسید که طرح یک کمیسیون ویژه را برای فضای مجازی و اطلاعات پیشنهاد داد و کمیسیون اصل ۹۰ نیز یک کمیته را برای فضای مجازی در دستور کار خود گذاشته است که پیگیری‌های حقوقی را در این عرصه انجام دهد.

میرمحمدی ادامه داد: پس‌ازاینکه رهبر معظم انقلاب در خصوص مطالبی را ارائه داشتند، مجلس شورای اسلامی برنامه‌های جدی‌تری را در دستور کار خود دارد.

دولت اراده‌ای برای حل مسئله شبکه ملی اطلاعات ندارد

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت و وزیر ارتباطات اراده‌ای برای حل مسئله شبکه ملی اطلاعات ندارد، افزود: مجلس یکی از کارهایی که باید به‌صورت جدی دنبال آن باشد، پای‌کار آوردن قوه مجریه در این خصوص است.

وی در پایان با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی آماده دریافت نظرات و ایده‌های خلاق درزمینهٔ شبکه ملی اطلاعات است، گفت: از همه جوانان انقلابی که دارای تخصص فنی در حوزه ارتباطات هستند، اگر طرح، نظر و ایده دارند به مجلس ارائه دهند و این ایده‌ها در مجلس بررسی و تبدیل به قانون شود تا سبب تسهیل در ایجاد شبکه ملی اطلاعات در کشور شود.

  • منبع خبر : یزدرسا