مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در ادامه برنامه «یکشنبه‌های مردمی»، با جمعی از ورزشکاران، مربیان، پیشکسوتان و فعالان ورزش استان دیدار و مسائل و درخواست‌های آنان را به‌صورت مستقیم بررسی کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه در ادامه برنامه «یکشنبه‌های مردمی» میزبان جمعی از اهالی ورزش استان بود.

در این دیدارها، ورزشکاران، مربیان، پیشکسوتان و دیگر فعالان حوزه ورزش، مسائل، درخواست‌ها و مشکلات خود را در زمینه‌های مختلف مطرح کردند.

هاشمی نیز پس از بررسی موضوعات مطرح‌شده، ضمن ارائه راهکارهای لازم، دستورات مقتضی را برای پیگیری و رفع مشکلات به معاونت‌ها و واحدهای مرتبط صادر کرد.

این دیدارها با هدف تقویت ارتباط مستقیم اداره کل ورزش و جوانان با جامعه ورزش و پیگیری بی‌واسطه مطالبات و مسائل فعالان این حوزه برگزار می‌شود.