برنامه تلویزیونی صبح و زندگی شبکه یزد با حضور دانش‌آموزان سمپادی هنرستان هنر و اندیشه اردکان، به صورت زنده به نمایشگاه گروهی عکس رگه پرداخت و دغدغه‌های نسل جوان درباره بحران آب و ضرورت حفاظت از منابع آبی کشور را بازتاب داد.

به گزارش صبح ساباط؛ برنامه تلویزیونی صبح و زندگی شبکه یزد با حضور دانش‌آموزان سمپادی هنرستان هنر و اندیشه اردکان و با محوریت نمایشگاه گروهی عکس رگه به صورت زنده و مستقیم روی آنتن رفت.

نمایشگاه رگه با همت هنرجویان این هنرستان و به دبیری مهدی دهقانی اشکذری برگزار شده و مجموعه‌ای از آثار عکاسی مفهومی با موضوع بحران آب در ایران را به نمایش گذاشته است.

در جریان این برنامه، جواهریان از مجریان شبکه یزد با تقدیر از تلاش‌های مهدی دهقانی اشکذری در آموزش عکاسی مفهومی به هنرجویان، زمینه‌ای صمیمی برای معرفی آثار و انتقال پیام‌های اجتماعی نمایشگاه فراهم کرد.

هنرجویان حاضر در برنامه نیز با حضور در بخش‌های مختلف، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود درباره اهمیت حفظ منابع آب و ضرورت توجه جدی جامعه به بحران آب را با مخاطبان در میان گذاشتند.

نمایشگاه گروهی عکس رگه پیش از این با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شده بود. صالحی در جریان بازدید از این نمایشگاه، آثار ارائه‌شده را نمونه‌ای از رویش هنر در نسل نو و جوان دانست و بر ظرفیت عکاسی مفهومی برای پرداختن به مسائل روز جامعه تأکید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به کیفیت فنی آثار اظهار کرد: در کنار جنبه فنی قابل توجه عکس‌های مفهومی، زاویه دید و نکات برجسته موجود در آثار نیز قابل توجه است.

وی افزود: نیاز داریم هنر را به مسائل روز جامعه نزدیک کنیم و یکی از مسائل مهم امروز کشور، نگاه به ایران از منظر آب است.

حضور دانش‌آموزان سمپادی هنرستان هنر و اندیشه اردکان در این برنامه تلویزیونی، علاوه بر معرفی توانمندی‌ها و استعدادهای هنری آنان، فرصتی برای طرح یک دغدغه مهم اجتماعی از زبان نسل جوان و تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی برای حفظ منابع آبی کشور فراهم کرد.