توسعه زیرساخت‌های تخصصی اسکیت در یزد با محوریت بهره‌برداری از پیست مجموعه ورزشی لاله دنبال می‌شود؛ ظرفیتی که می‌تواند به توسعه ورزش همگانی، استعدادیابی، برگزاری مسابقات و پرورش ورزشکاران این رشته در استان کمک کند.

به گزارش صبح ساباط؛ در نشستی به ریاست سید احمد هاشمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد، وضعیت زیرساخت‌های اسکیت، روند بهره‌برداری از پیست تخصصی و راهکارهای تقویت امکانات این رشته در مجموعه ورزشی لاله بررسی شد.

هاشمی در این نشست با اشاره به ظرفیت اسکیت در بخش همگانی و قهرمانی اظهار کرد: اسکیت از رشته‌های مهیج و پرتحرک است که علاوه بر جذابیت برای اقشار مختلف جامعه، ظرفیت مناسبی برای استعدادیابی و هدایت ورزشکاران مستعد به مسیر قهرمانی دارد.

وی افزود: توسعه این رشته نیازمند توجه همزمان به زیرساخت، آموزش، استعدادیابی و حمایت از هیئت‌های ورزشی است و باید امکانات موجود به شکل مطلوب در اختیار ورزشکاران قرار گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد با تأکید بر ظرفیت مجموعه ورزشی لاله تصریح کرد: پیست تخصصی اسکیت این مجموعه می‌تواند به یکی از مراکز مهم فعالیت این رشته در استان تبدیل شود و بستر مناسبی برای برگزاری تمرینات، مسابقات و برنامه‌های استعدادیابی فراهم کند.

هاشمی ادامه داد: رویکرد اداره کل ورزش و جوانان استان، تقویت زیرساخت‌های تخصصی رشته‌های مختلف و ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت ورزشکاران در محیط‌های استاندارد است؛ چراکه نبود زیرساخت کافی، روند توسعه پایدار ورزش قهرمانی را با دشواری مواجه می‌کند.

در ادامه، محمدهادی آقایی، رئیس هیئت اسکیت استان یزد، گزارشی از وضعیت هیئت، ظرفیت‌ها، برنامه‌ها و نیازهای زیرساختی این رشته ارائه کرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: توسعه زیرساخت‌های اسکیت یکی از نیازهای اساسی این رشته در یزد است و ایجاد و تجهیز فضاهای تخصصی می‌تواند در افزایش استقبال ورزشکاران، توسعه فعالیت‌های پایه و شناسایی استعدادهای جدید مؤثر باشد.

در این نشست همچنین عباس راجی، معاون پشتیبانی و توسعه منابع اداره کل ورزش و جوانان استان یزد، حضور داشت و درباره مسائل زیرساختی و ظرفیت‌های موجود برای توسعه امکانات ورزش اسکیت بحث و تبادل نظر شد.