مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با تأکید بر ضرورت پیوند هنر و تربیت معنوی گفت: هنر ابزاری برای تعالی بشر است و آموزش زمانی به کمال می‌رسد که در کنار مهارت‌های تخصصی، با تربیت معنوی، اهتمام به فرایض دینی و اقامه نماز جماعت همراه باشد.

به گزارش صبح ساباط، در آستانه بازگشایی مدارس، نشست تخصصی مدیران هنرستان‌های هنرهای زیبای استان یزد با هدف بررسی مسائل آموزشی، هنری و پرورشی و تأکید بر ضرورت تلفیق هنر و معنویت برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس دانشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، در این نشست اظهار کرد: رسالت ما تنها آموزش فنی و تخصصی نیست، بلکه پرورش روح و هدایت هنرجویان به سمت کمال الهی نیز مسئولیتی مهم است که باید با دغدغه‌ای عمیق دنبال شود.

وی افزود: هنر می‌تواند در کنار آموزش مهارت، بستری برای رشد فکری، اخلاقی و معنوی نسل جوان فراهم کند و از این رو، توجه به ابعاد تربیتی در هنرستان‌های هنرهای زیبا باید هم‌زمان با آموزش‌های تخصصی مورد توجه قرار گیرد.

فعالیت ۵ هنرستان هنرهای زیبا با ۷۸۶ هنرجو در یزد

مسئول آموزش و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان نیز در این نشست گزارشی از وضعیت هنرستان‌های هنرهای زیبای استان ارائه کرد.

بر اساس این گزارش، هم‌اکنون پنج هنرستان هنرهای زیبا در استان یزد فعال است و ۷۸۶ هنرجو در رشته‌های نقاشی، گرافیک، سینما، نمایش، موسیقی و پویانمایی مشغول به تحصیل هستند.

همچنین هنرجویان هنرستان‌های هنرهای زیبای استان در دومین المپیاد ملی هنر خوش درخشیدند و هنرجویان هنرستان شفق اردکان و هنرستان دختران میبد موفق به کسب رتبه‌های برتر این رقابت‌ها شدند.

نوسازی تجهیزات و تأمین نیروی متخصص؛ مطالبات هنرستان‌ها

در ادامه این نشست، مدیران هنرستان‌های هنرهای زیبای استان، شریف‌بیکی، حاجی، مفیدی، سالک و اسماعیلی، مهم‌ترین مسائل و اولویت‌های مراکز تحت مدیریت خود را مطرح کردند.

نوسازی تجهیزات و کارگاه‌های آموزشی، رفع کمبود سرانه فضای آموزشی، برنامه‌ریزی برای جذب و جایگزینی نیروهای متخصص و باتجربه و توجه به رفاهیات، معیشت و وضعیت حق‌التدریس کارکنان، از جمله مهم‌ترین مطالبات مطرح‌شده در این نشست بود.

مدیران هنرستان‌ها تأکید کردند که رفع این چالش‌ها می‌تواند به ارتقای کیفیت آموزش، افزایش انگیزه کادر آموزشی و فراهم شدن بستر مناسب‌تر برای شکوفایی استعدادهای هنری هنرجویان استان منجر شود.