رئیس مجمع نمایندگان استان یزد در نشست با مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان، ضمن بررسی عملکرد این مجموعه و مسائل حوزه امدادی و حمایتی، برای رفع مشکلات مرکز توانبخشی، وضعیت ساختمان هلال‌احمر و تأمین تجهیزات و اعتبارات حمایتی وارد پیگیری شد.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدصالح جوکار، رئیس مجمع نمایندگان استان یزد، در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان، در جریان گزارش عملکرد این مجموعه در سال جاری و مسائل و مشکلات موجود قرار گرفت.

در این نشست، گزارشی از وضعیت مرکز جامع توانبخشی یزد، شرایط نامناسب ساختمان هلال‌احمر استان، نحوه توزیع تجهیزات و وضعیت بودجه‌های حمایتی ارائه و درباره راهکارهای رفع مشکلات موجود بحث و تبادل نظر شد.

جوکار با تأکید بر ضرورت حمایت از مجموعه هلال‌احمر و رفع موانع موجود، طی تماس تلفنی با مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد، بر همکاری و هماهنگی میان دو مجموعه برای پیگیری و رفع مشکلات تأکید کرد.

در این نشست همچنین بر ضرورت پیگیری موضوعات مطرح‌شده و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی استان برای تقویت زیرساخت‌ها و بهبود روند خدمت‌رسانی جمعیت هلال‌احمر تأکید شد.