آزمون‌های ادواری فنی و حرفه‌ای استان یزد از امسال به‌صورت فصلی و چهار نوبت در سال برگزار می‌شود و متقاضیان نوبت جدید می‌توانند از ۱۲ تا ۳۱ مردادماه برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کنند؛ آزمون ۱۳ شهریور برگزار خواهد شد.

به گزارش صبح ساباط؛ رئیس اداره سنجش، ارزشیابی و صلاحیت حرفه‌ای اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد در جمع خبرنگاران از تغییر شیوه برگزاری آزمون‌های ادواری و اجرای آن به‌صورت چهار نوبت در سال خبر داد.

حمیدرضا فراشاهی با اشاره به برگزاری تمامی آزمون‌های مهارتی استان به‌صورت آنلاین اظهار کرد: سال گذشته ۹۵ درصد تعهدات آزمونی استان محقق شد و در سه‌ماهه نخست امسال نیز بیش از ۹ هزار نفر در آزمون‌های مهارتی شرکت کردند.

وی افزود: آزمون‌های ادواری که پیش از این با فاصله‌های زمانی طولانی برگزار می‌شد، اکنون به‌صورت فصلی و چهار بار در سال اجرا می‌شود تا افراد بیشتری بتوانند در فرآیند سنجش مهارت شرکت کنند.

رئیس اداره سنجش، ارزشیابی و صلاحیت حرفه‌ای اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد با بیان اینکه تعهد استان در سال ۱۴۰۵ برگزاری حدود ۴۳ هزار آزمون است، گفت: آزمون‌های ادواری فرصتی برای افرادی است که بدون شرکت در دوره‌های آموزشی رسمی، دارای مهارت هستند تا توانمندی خود را ارزیابی کرده و در صورت موفقیت، گواهینامه مهارت فنی و حرفه‌ای دریافت کنند.

فراشاهی تأکید کرد: استانداردهای آموزشی و عملی در آزمون‌های ادواری فنی و حرفه‌ای رعایت می‌شود تا گواهینامه‌های صادرشده از اعتبار واقعی در بازار کار برخوردار باشند.