طرح تشدید نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در استان یزد طی دو هفته اخیر به توقیف ۱۰ کامیون متخلف، شناسایی تخلفات مربوط به اضافه‌بار و نقص تجهیزات ایمنی و اجرای بازرسی‌های گسترده در محورهای مواصلاتی استان منجر شد.

به گزارش صبح ساباط؛ روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد از اجرای طرح‌های نظارتی و کنترل هوشمند جاده‌ای خبر داد که در جریان آن، ۱۰ دستگاه کامیون متخلف به دلیل نداشتن تجهیزات ایمنی و حمل بار اضافه در محورهای مواصلاتی استان توقیف و از ادامه مسیر بازماندند.

این روابط عمومی همچنین اعلام کرد: این اقدامات با هدف ارتقای ایمنی جاده‌ها، حفظ سرمایه‌های ملی و جلوگیری از تخریب زیرساخت‌های حمل‌ونقل، توسط اداره ایمنی و پایش هوشمند حمل‌ونقل و با همکاری ادارات راهداری شهرستان‌های استان اجرا شده است.

بر این اساس در محور هامانه اردکان طی دو مرحله عملیات مشترک، ناوگان دارای تناژ اضافه و فاقد تجهیزات ایمنی شناسایی شد و در مجموع ۱۰ دستگاه کامیون متخلف از جمله پنج دستگاه با مجموع پنج تن اضافه‌بار توقیف شدند.

روابط عمومی این اداره کل همچنین از انجام بازرسی‌های حمل‌ونقل و کنترل بارنامه در محور یزد شیراز، محدوده دهشیر و روستای برکه خبر داد و گفت: در این عملیات، بارنامه‌ها، تجهیزات ایمنی و تناژ بار ناوگان عبوری به دقت بررسی شد.

در ادامه این طرح، محور سورمق ابرکوه نیز تحت پایش قرار گرفت و ناوگان دارای اضافه‌بار شناسایی و مطابق ضوابط قانونی با آن‌ها برخورد شد.

همچنین نماینده اداره ایمنی و پایش هوشمند حمل‌ونقل با حضور در معدن سنگ‌آهن اسمالون شهرستان خاتم، ضمن بازرسی از دفاتر صدور بارنامه، وضعیت حمل‌ونقل و ناوگان این منطقه را ارزیابی کرد.

اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد تأکید کرد طرح‌های نظارتی با هدف برخورد با تخلفات مرتبط با اضافه‌بار، نداشتن بارنامه و نقص تجهیزات ایمنی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و با متخلفان بدون اغماض برخورد می‌شود.