همزمان با نخستین سالگرد درگذشت یکی از فعالان فرهنگی استان یزد، اهدای ۴۵۰ میلیون تومان از سوی همسر وی به ستاد دیه، زمینه آزادی پنج زندانی جرایم غیرعمد و بازگشت آنان به آغوش خانواده را فراهم کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ مینا جلالیان بانوی نیکوکار یزدی، همزمان با نخستین سالگرد درگذشت همسر خود مرحوم سید مهدی بقایی‌پور، با اهدای ۴۵۰ میلیون تومان به ستاد مردمی دیه استان یزد، زمینه آزادی پنج زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کرد.

جلالیان با بیان اینکه بهترین راه زنده نگه داشتن یاد عزیزان از دست‌رفته، گره‌گشایی از مشکلات مردم است، اظهار کرد: تصمیم گرفتم به یاد همسرم در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد سهیم باشم تا چند خانواده بار دیگر طعم آرامش، امید و کنار هم بودن را تجربه کنند.

این بانوی نیکوکار یزدی افزود: باور دارم کمک به خانواده‌های گرفتار، ماندگارترین یادبود برای عزیزانی است که از میان ما رفته‌اند و امیدوارم این اقدام بتواند بخشی از رنج این خانواده‌ها را کاهش دهد.

شایان ذکر است؛ مرحوم سید مهدی بقایی‌پور از چهره‌های شناخته‌شده فرهنگی استان یزد و کشور و مدیر انتشارات یزدان بود که در کارنامه خود انتشار آثار نویسندگان و فرهیختگانی همچون غلامحسین یوسفی، محمدعلی اسلامی ندوشن و عبدالحسین جلالیان را به ثبت رسانده است.