معاون اول رئیس‌جمهور با حضور در ستاد عملیاتی جمعیت هلال‌احمر، پس از شرکت در مراسم تشییع امام شهید، آخرین وضعیت خدمات امدادی و درمانی به زائران را بررسی و بر تداوم خدمت‌رسانی و حفظ آمادگی کامل نیروهای امدادی تأکید کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس ستاد وداع و تشییع امام شهید، پس از حضور در مراسم تشییع، از ستاد عملیاتی جمعیت هلال‌احمر بازدید کرد.

در این بازدید، آخرین وضعیت برگزاری مراسم، استقرار نیروهای امدادی و درمانی و روند ارائه خدمات به زائران مورد بررسی قرار گرفت و گزارش‌های مربوط به امدادرسانی در مسیرهای منتهی به محل مراسم و نقاط تجمع زائران به معاون اول رئیس‌جمهور ارائه شد.

عارف با قدردانی از تلاش نیروهای امدادی، بر ضرورت حفظ آمادگی کامل، تداوم خدمات‌رسانی مؤثر و پاسخگویی سریع به نیازهای احتمالی زائران تأکید کرد و دستورات لازم را برای تقویت هماهنگی‌ها و رفع نواقص احتمالی صادر کرد.

وی همچنین نقش جمعیت هلال‌احمر در تأمین سلامت و امنیت شرکت‌کنندگان در این مراسم را حائز اهمیت دانست و بر استمرار خدمات امدادی و درمانی تا پایان آیین تشییع تأکید کرد.