آزیتا زرگری‌پور، بازیگر سینما، با سابقه حضور در چند فیلم کوتاه و یک مجموعه تلویزیونی، این روزها همزمان با گذراندن دوره‌های تکمیلی بازیگری در آموزشگاه زلال، خود را برای ایفای نقش در یک پروژه سینمایی به کارگردانی احمدرضا احمدیان آماده می‌کند.

به گزارش صبح ساباط؛ آزیتا زرگری‌پور، بازیگر باسابقه و مستعد سینما، مسیر هنری خود را از سال ۱۳۸۹ و با گذراندن دوره‌های تخصصی بازیگری در آموزشگاه «سینما نما» آغاز کرد. او در طول سال‌های فعالیتش با تکیه بر دانش فنی و تجربیات عملی، در آثار متعددی به ایفای نقش پرداخته است.

از جمله سوابق هنری وی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

حضور در فیلم کوتاه روز عشق به کارگردانی حامد مکرمی
بازی در سریال «سری اولی‌ها به کارگردانی آقایان نامجو و دهقانی
ایفای نقش در فیلم‌های کوتاه خون و خضرا و آینه روزگار

زرگری‌پور هم‌اکنون با هدف ارتقای سطح کیفی بازیگری خود، زیر نظر استاد احمدرضا احمدیان در آموزشگاه زلال مشغول به فعالیت است.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، وی بلافاصله پس از پایان این دوره، در پروژه جدید سینمایی به کارگردانی احمدرضا احمدیان به عنوان یکی از بازیگران اصلی حضور خواهد یافت.