عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در نخستین سالگرد شهدای اقتدار شهرستان اردستان با اشاره به تحلیل‌های دشمن از شرایط منطقه و کشور گفت: حضور مردم ایران، مهم‌ترین عامل خنثی شدن محاسبات دشمن بوده است.

به گزارش صبح ساباط؛ سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم شهرستان های تفت و میبد و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در نخستین سالگرد شهدای اقتدار شهرستان اردستان با اشاره به تحلیل‌های دشمن از شرایط منطقه و کشور گفت: دشمن تلاش داشت همزمان از مسیر فشار نظامی، جنگ رسانه‌ای و ایجاد ناامنی داخلی شرایط را تغییر دهد اما مردم با حضور در صحنه مانع تحقق این اهداف شدند.

میرمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مذاکرات و تفاهمات اخیر پرداخت و گفت: مردم حق دارند نسبت به روند مذاکرات نگرانی داشته باشند، زیرا تجربه‌های گذشته نشان داده طرف مقابل سابقه بدعهدی دارد و بی‌اعتمادی نسبت به آمریکا موضوعی جدی است و این نگاه تنها متعلق به افکار عمومی نیست بلکه در میان مسئولان و تیم دیپلماسی نیز وجود دارد.

وی تاکید کرد: برخی تفاهمات اخیر را با برجام مقایسه می‌کنند اما آنچه مطرح شده بر پایه سازوکار متفاوتی دنبال می‌شود و تأکید بر اجرای متقابل تعهدات است و تجربه برجام نشان داد انجام یک‌طرفه تعهدات نمی‌تواند منافع کشور را تأمین کند و به همین دلیل در مذاکرات جدید تلاش شده روند اجرا و تعهدات با دقت و حساسیت بیشتری طراحی شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس ابراز امیدواری کرد با همراهی مردم، تلاش تیم دیپلماسی و بهره‌گیری از تجربه‌های گذشته، منافع کشور در عرصه‌های مختلف حفظ و تقویت شود.