معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌گذاری آبفای یزد از تدوین برنامه تأمین اعتبار پروژه‌های راهبردی و توسعه زیرساخت‌های آبرسانی و تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری برای سال ۱۴۰۵ در شهرستان‌های زارچ و اشکذر خبر داد.

به گزارش صبح ساباط؛ مرتضی دهقان منشادی معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌گذاری آبفای یزد با اشاره به بازدید مشترک معاونت‌های برنامه‌ریزی و بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی این دو شهرستان گفت: در راستای تأکید مدیرعامل شرکت آبفا مبنی بر تصمیم‌گیری مبتنی بر بازدیدهای میدانی، وضعیت پروژه‌های در دست اجرا و نیازهای آتی شهرستان‌های زارچ و اشکذر با حضور مدیران و کارشناسان تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.

دهقان منشادی افزود: در این بازدیدها پروژه‌های مهمی از جمله مجتمع آبرسانی امام حسین(ع) اشکذر، طرح‌های تأمین و توزیع آب شهری و روستایی و سایر پروژه‌های عمرانی در دست اجرا ارزیابی شد و با توجه به محدودیت اعتبارات عمرانی، اولویت‌بندی پروژه‌ها برای تخصیص منابع مالی سال آینده در دستور کار قرار گرفت.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌گذاری آبفای یزد از پیگیری اجرای چند طرح زیرساختی مهم در این مناطق خبر داد و گفت: اخذ مجوز حفر و تجهیز چاه‌های آب شرب شهرها و روستاهای زارچ و اشکذر، پیگیری جهت اخذ مجوز های احداث و تأمین اعتبار مخازن ۱۰ هزار مترمکعبی در هر دو شهرستان، تکمیل مجتمع آبرسانی امام حسین(ع) اشکذر و مجتمع ولی‌عصر(عج) زارچ از مهم‌ترین مصوبات این بازدیدها بوده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به منظور اجرای پروژه‌های جدید و توسعه ظرفیت ذخیره‌سازی آب و پیگیری اخذ مجوزهای لازم در شهرهای زارچ و اشکذر در دستور کار قرار گرفته تا امکان تأمین اعتبارات ملی نیز برای این طرح‌ها فراهم شود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌گذاری شرکت آبفای استان یزد تأکید کرد: هدف از این بازدیدها، افزایش بهره‌وری در هزینه‌کرد اعتبارات، تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تقویت زیرساخت‌های تأمین آب پایدار در مناطق مختلف استان است.