مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد، از اتمام نصب ۳۰ دستگاه شیر آتشنشانی جدید توسط این شرکت در نقاط مختلف شهر یزد با هدف تسریع در آبگیری خودروهای آتشنشانی و ارتقای ایمنی شهری خبر داد.
به گزارش صبح ساباط؛ جلال علمدار مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد با اعلام پشتیبانی تخصصی آبفای یزد از آتشنشانی با نصب ۳۰ شیر هیدرانت در معابر شهری گفت: در راستای همکاری مستمر و اجرای تفاهم نامه با سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد، نصب ۳۰ دستگاه شیر هیدرانت جدید در نقاط مختلف شهر توسط شرکت آبفا انجام شد.
علمدار افزود: این شیرهای هیدرانت با هدف تأمین سریعتر آب مورد نیاز خودروهای آتشنشانی در زمان وقوع حریق، کاهش زمان آبگیری مجدد در مأموریتهای عملیاتی و افزایش سرعت عمل نیروهای امدادی طراحی و جانمایی شدهاند.
مدیرعامل شرکت آبفای استان یزد تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب نصب و راهاندازی این ۳۰ دستگاه را با رعایت کامل استانداردهای شبکه توزیع و با هماهنگی سازمان آتشنشانی به پایان رسانده تا ضمن حفظ پایدار شبکه آبرسانی، پشتیبانی مطمئنی از عملیاتهای اطفای حریق فراهم شود.
علمدار در پایان خاطرنشان کرد: این اقدام که با بهرهگیری از توان تخصصی نیروهای این شرکت محقق شده، گامی بلند در جهت افزایش ایمنی شهروندان و بهبود کیفیت خدماترسانی در حوادث شهری یزد به شمار میرود.













Wednesday, 12 August , 2026