به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم، نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی به همراه مدیرکل آموزش و پرورش استان از کلاس‌های جهادی درسی و رفع اشکال دانش‌آموزان که در مسجد تاریخی امیرچخماق برگزار می‌شود، بازدید کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم، محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی به همراه علی دهقان بهاءآبادی مدیرکل آموزش و پرورش استان از کلاس‌های جهادی درسی و رفع اشکال دانش‌آموزان که در مسجد تاریخی امیرچخماق برگزار می‌شود، بازدید کرد.

جوکار در جریان این بازدید، از نزدیک در جریان روند برگزاری کلاس‌ها، نحوه آموزش و فعالیت‌های معلمان جهادی قرار گرفت و از تلاش‌های داوطلبانه فرهنگیان در کمک به ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان قدردانی کرد.

وی در این بازدید با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های جهادی در حوزه تعلیم و تربیت، حضور معلمان در چنین برنامه‌هایی را نشانه روحیه ایثار، مسئولیت‌پذیری و دغدغه‌مندی آنان نسبت به آینده علمی کشور دانست.

نماینده مردم همچنین با تقدیر از مجموعه آموزش و پرورش و معلمان فعال در این طرح، بر حمایت از برنامه‌های آموزشی جهادی و تقویت فضاهای یادگیری برای دانش‌آموزان تأکید کرد.

لازم به ذکر است؛ مشاور امور دانش‌آموزان نماینده مردم در این بازدید حضور داشته است.