نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات منطقه و تقابل ایران با دشمنان، تأکید کرد: دشمنان با هدف تغییر نظام جمهوری اسلامی و تسلط بر ایران وارد میدان شدند، اما در سایه قدرت نیروهای مسلح، هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و پایداری ملت ایران به هیچ‌یک از اهداف خود دست نیافتند.

به گزارش صبح ساباط؛ آیین عبادی سیاسی نماز جمعه بخش مرکزی یزد با حضور آیت‌الله سید محمد کاظم مدرسی امام جمعه بخش مرکزی یزد و جمعی از مسئولان و نمازگزاران برگزار شد و در این مراسم محمدصالح جوکار نماینده رمدم شریف شهرستان های یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن پیش از خطبه‌های نماز جمعه سخنرانی کرد.

جوکار در ابتدای سخنان خود ضمن گرامیداشت دهه کرامت، میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و میلاد حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) را به مردم تبریک گفت و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل را گرامی داشت و برای رهبر معظم انقلاب اسلامی آرزوی صحت و سلامتی کرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد با اشاره به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: سپاه پاسداران از متن مردم برخاست و با اتکا به ایمان پاسداران خود در هشت سال دفاع مقدس تبلور یافت. این نهاد انقلابی با هدف حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی شکل گرفت و امروز در دفاع از امت اسلامی در سراسر جغرافیای جهان اسلام نقش مؤثری ایفا می‌کند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت یاد بیش از ۱۵۰ هزار شهید سپاه پاسداران گفت: پاسداران انقلاب اسلامی در سال‌های دفاع مقدس با وجود محدودیت‌ها و کمبود امکانات، با تکیه بر ایمان، توکل به خدا و تبعیت از ولایت فقیه توانستند قدرت خود را تثبیت کرده و کشور را با عزت از جنگ عبور دهند.

وی ادامه داد: سپاه پاسداران در سال‌های پس از جنگ نیز با تکیه بر نوآوری‌های فناورانه در حوزه‌های موشکی و پهپادی پایه‌های دفاعی کشور را تقویت کرد و توانست جبهه مقاومت را در منطقه از عراق و سوریه تا لبنان و یمن گسترش دهد.

جوکار با اشاره به تحولات اخیر و تقابل دشمنان با جمهوری اسلامی ایران افزود: دشمنان با هدف تغییر نظام جمهوری اسلامی، تضعیف ساختار سیاسی کشور و تسلط بر منابع و سرزمین ایران وارد میدان شدند، اما با مقاومت ملت ایران و قدرت نیروهای مسلح ناکام ماندند.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد تصریح کرد: دشمنان در این جنگ به دنبال تحقق اهدافی مانند تسخیر ایران، تجزیه کشور و تسلط بر منطقه بودند، اما هیچ‌یک از این اهداف محقق نشد و ایران اسلامی با اقتدار در برابر فشارها ایستادگی کرد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش رهبری در مدیریت شرایط کشور گفت: تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی موجب شد کشور با قدرت از این شرایط عبور کند و امروز ایران با صلابت در برابر قدرت‌های بزرگ جهان ایستاده است.

وی همچنین با اشاره به برخی اقدامات دشمن در عرصه‌های نظامی و سیاسی خاطرنشان کرد: دشمن پس از ناکامی در میدان نظامی تلاش کرد با عملیات روانی و ایجاد اختلاف در داخل کشور به اهداف خود برسد، اما وحدت و انسجام ملت ایران مانع تحقق این نقشه‌ها شد.

جوکار با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمن گفت: دشمن همچنان به دنبال فریب و ایجاد شکاف در جامعه است و در چنین شرایطی مهم‌ترین عامل پیروزی، حفظ وحدت، تبعیت از رهبری و حضور آگاهانه مردم در صحنه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و گفت: در شرایط جنگی و حساس، حفظ اتحاد ملی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و تصمیم‌گیری‌ها باید با در نظر گرفتن منافع کلان کشور و حفظ انسجام جامعه انجام شود.

نماینده مردم در پایان با تأکید بر آینده روشن کشور اظهار داشت: با اتکا به قدرت الهی، پایداری ملت ایران و توان نیروهای مسلح، آینده متعلق به ملت ایران است و دشمنان نیز به خوبی دریافته‌اند که در برابر اراده این ملت کاری از پیش نخواهند برد.

وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه مسیر انقلاب اسلامی و تبعیت از رهبری، پرچم پرافتخار این انقلاب در نهایت به دست صاحب اصلی آن حضرت ولی‌عصر(عج) سپرده شود.