فرماندار ویژه شهرستان میبد از واگذاری بیش از ۱۰۰۰ قطعه زمین در قالب نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت در سال گذشته و نیز واگذاری ۱۲۰۰ قطعه زمین دیگر به متقاضیان در ۶ ماه آینده خبر داد.

به گزارش صبح ساباط؛ سید مهدی طباطبایی فرماندار ویژه شهرستان میبد؛ با اشاره به پیشرفت پروژه‌های مختلف و تحقق اولویت‌های شهرستان میبد با وجود مشکلات عدیده در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: در این راستا خدمت‌رسانی به مردم در دستور کار فرمانداری و دستگاه‌های شهرستان قرار داشت.

وی در ادامه به برنامه‌های شاخص و اولویت دار شهرستان میبد در سال ۱۴۰۵ اشاره و تصریح کرد: امیدواریم با همت و پیگیری مجدانه مسئولان و همراهی مردم شاهد تحقق اهداف شهرستان در حوزه‌های مختلف باشیم.

فرماندار ویژه شهرستان میبد از تکمیل ۶ باب مدرسه در راستای نهضت عدالت آموزشی خبر داد و گفت: همچنین ۸ باب مدرسه دیگر نیز طی چند ماه آینده تکمیل خواهد شد و ۲۳ مدرسه با پیشرفت فیزیکی بالای ۳۰ درصد در حال اجرا است.

وی در ادامه با اشاره به پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان شهرستان میبد عنوان کرد: علاوه بر افتتاح پایگاه اورژانس شهر ندوشن، طی ۶ ماه آینده شاهد بهره‌برداری از پایگاه اورژانس شهر میبد نیز خواهیم بود.

طباطبایی همچنین از واگذاری بیش از ۱۰۰۰ قطعه زمین در قالب نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت در شهرستان میبد خبر داد و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری نیز ۱۲۰۰ قطعه زمین تحویل متقاضیان می‌شود.

فرماندار ویژه شهرستان میبد در پایان با اشاره به بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۱۹ مگاواتی در میبد در سال گذشته خاطرنشان کرد: در همین راستا طی دو ماه آینده ۱۲ مگاوات انرژی خورشیدی دیگر وارد خواهد شد.