پزشک یزدی به نیت سلامتی خود و خانواده‌اش مبلغ ۴۰ میلیون تومان را جهت مشارکت در آزادی یک زندانی غیرعمد اهدا کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ همزمان با یکشنبه (۲۳ فروردین)، این پزشک نیک‌اندیش با حضور در دفتر ستاد مردمی دیه استان، ضمن آشنایی با سازوکار این مجموعه در زمینه آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و بررسی پرونده‌های مشمول حمایت، مبلغ ۴۰ میلیون تومان را برای آزادی یک زندانی غیر عمد که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی ماه‌ها از آغوش خانواده دور مانده بود، اهدا کرد.

این پزشک یزدی که تمایلی به انتشار نام و تصویر خود نداشت، با ابراز خرسندی از مشارکت در این اقدام خداپسندانه اظهار داشت: حمایت از زندانیان جرائم غیر عمد، نه‌تنها شرایط بازگشت دوباره افراد به زندگی عادی و خانواده را فراهم می‌کند، بلکه موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت روحیه نوع‌دوستی و همبستگی در جامعه می‌شود.

اقدام انسان‌دوستانه این پزشک یزدی، بار دیگر نشان داد که فرهنگ همیاری، بخشش و حمایت از نیازمندان در میان مردم این خطه ریشه‌دار است و همچنان می‌تواند گره‌گشای مشکلات بسیاری باشد.