مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد از اخذ ۲۳ فقره سند تک برگ اراضی بستر رودخانه های استان یزد در یکسال گذشته خبر داد.

به گزارش صبح ساباط؛ جواد محجوبی مدیرعامل این شرکت با اعلام این خبر گفت: با تلاش و پیگیری های مدیریت مهندسی رودخانه‌ها و سواحل، مدیریت حقوقی این شرکت و اداره ثبت اسناد و املاک استان و شهرستان ها در سال گذشته، ۲۳ فقره سند تک برگ مالکیت اراضی بستر رودخانه‌های استان یزد به مساحت ۳۷ هکتار به منظور تثبیت مالکیت دولت اخذ شد.

محجوبی در همین خصوص افزود: با اخذ سند مالکیت هر گونه سوء استفاده احتمالی برای تصرفات بستر و حریم رودخانه‌ها منتفی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد خاطر نشان کرد: افرادی که در مجاورت رودخانه‌ها معامله ملکی انجام می‌دهند، حتما پیش از انجام معامله استعلام‌های لازم را از این شرکت اخذ کنند تا در آینده دچار هیچ‌گونه ضرر و زیان نشوند.