در پی انتشار مطالبی در برخی کانال‌های خبری درباره افت فشار آب در شهر ندوشن، شرکت آب و فاضلاب استان جوابیه صادر کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ در پی انتشار مطالبی در برخی کانال‌های خبری درباره افت فشار آب در شهر ندوشن، شرکت آبفا استان یزد جوابیه ای صادر کرد.

بنابر این گزارش؛ توضیحات زیر جهت تنویر افکار عمومی از سوی روابط عمومی شرکت آبفا استان یزد ارائه می‌شود:

با توجه به افزایش قابل توجه جمعیت در شهر ندوشن به‌ دلیل تعطیلات سال نو و همچنین شرایط جاری کشور، میزان مصرف آب در روزهای اخیر به‌طور کم‌سابقه‌ای رشد داشته است. این افزایش ناگهانی مصرف، علیرغم تأمین مناسب و پایدار آب توسط شرکت آب و فاضلاب، سبب بروز افت فشار موضعی و در مواردی قطع موقت آب در برخی مناطق شهر شده است.

تأکید می‌شود که تأمین آب شرب شهروندان در اولویت کامل قرار دارد و تمامی ظرفیت‌های فنی و عملیاتی برای مدیریت شرایط موجود در حال استفاده است. همچنین تیم‌های بهره‌برداری به صورت مستمر در سطح شهر حضور دارند و وضعیت شبکه را کنترل و مشکلات احتمالی را رفع می‌کنند.

از شهروندان محترم درخواست می‌شود برای کمک به عبور از این دوره پیک مصرف، در ساعات اوج مصرف از انجام مصارف غیرضرور از جمله آبیاری فضای سبز، شستشو و مصارف سنگین خانگی خودداری کنند تا امکان توزیع یکنواخت و پایدار آب در سطح شهر فراهم شود.

شرکت آب و فاضلاب استان یزد همچنان متعهد است با تمام توان در جهت تأمین آب شرب پایدار برای اهالی محترم ندوشن تلاش کند و قدردان همکاری و همراهی شهروندان گرامی است.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده
  • منبع خبر : روابط عمومی شرکت آبفا استان یزد