دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد: با توجه به شرایط خاص کشور مدیران استان باید در جبهه خدمت و بصورت شبانه روزی در ایام تعطیلات نوروز در دسترس مردم باشند.

به گزارش صبح ساباط؛ مهدی حسن پور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد تأکید کرد: با توجه به شرایط خاص کشور،که فرزندان سلحشور در جبهه خارجی (میدان) و مردم بصیر و صبورمان در کف خیابان، امنیت را برای میهن و نظام مقدسمان تامین میکنند، مدیران نیز باید در جبهه ی خدمت و بصورت شبانه روزی در ایام تعطیلات نوروز نیز در دسترس مردم باشند و امور آنان را با تدبیر پیگیری کنند.

حسن‌پور در جلسه شورای قضایی استان یزد، با بیان اینکه شرایط کشور نیازمند آمادگی و حضور مستمر مدیران است، گفت: مسئولان باید حتی در ایام تعطیلات نوروز نیز برای رفع مشکلات مردم در دسترس باشند و نسبت به رتق‌ و‌ فتق امور آنان تدبیر لازم را بیندیشند.

دادستان استان یزد بر اهمیت حضور مدیران در اجتماعات مردمی و قدردانی از نیروهای خدوم نظم و امنیت تأکید کرد و افزود: نظارت بر بازار، مراکز خرید و عرضه مایحتاج مردم باید از اولویت‌های کاری باشد.

حسن‌پور همچنین هماهنگی و تعامل میان مدیران استان، به‌ویژه مدیران قضایی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این همدلی نقش مؤثری در حل مسائل مردم داشته است.

وی از پیش‌بینی کشیک‌های قضایی، بازرسی‌ها و مراقبت‌های ویژه برای ایام نوروز خبر داد و خاطرنشان کرد: تمام دستگاه‌های مرتبط باید با برنامه‌ریزی دقیق، آرامش خاطر و رضایتمندی مردم را تأمین کنند.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده