تیم والیبال چادرملو اردکان چهارشنبه شب در دیداری خانگی تیم فولاد سیرجان ایرانیان را با نتیجه سه بر صفر شکست داد و نخستین شکست این تیم را رقم زد.

به گزارش صبح ساباط؛ در این مسابقه تیم والیبال چادرملو اردکان در حضور بیش از ۲ هزار تماشاگر در سالن شهید سلیمانی این شهرستان، تیم فولاد سیرجان ایرانیان را در سه ست متوالی به ترتیب با امتیازهای ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۲۱ و ۲۵ بر ۲۲ شکست داد.

مسعود یزدان پناه و مجید محسنی شوشتری ناظران فنی و داوری این مسابقه بودند و مرتضی اکرمی، سجاد خان بابازاده و سعید واعظی نیز به عنوان داوران اول، دوم و ویدئوچک، قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند.

سی و نهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران با حضور تیم‌های پیکان تهران، طبیعت، پاس گرگان، شهداب یزد، چادر ملو اردکان، صنعتگران امید، رازین پلیمر، سایپا تهران، مس رفسنجان، استقلال گنبد، شهرداری ارومیه، فولاد سیرجان، مهرگان نور و فولاد مبارکه سپاهان پیگیری می‌شود.

بر اساس مقررات و تصمیم فدراسیون والیبال در فصل جدید لیگ برتر مردان ایران در دور مقدماتی این دوره از رقابت‌ها، تیم‌ها در قالب یک گروه به صورت رفت و برگشت با هم مسابقه می‌دهند و سپس هشت تیم برتر راهی مرحله پلی‌آف خواهند شد.