استاندار یزد در نشست مشترک وزیر بهداشت با جمعی از مسئولان سیاسی و سلامت این استان بر لزوم افزایش سرانه ۱.۲ درصدی تخت بیمارستانی تاکید کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ نشست مشترک وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با جمعی از مسئولان سیاسی و سلامت استان با حضور محمد رضا استاندار یزد و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست با اشاره به حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از رئیس جمهور پرکار، پرتلاش و پیگیر دولت چهاردهم اظهار کرد: خوشبختانه وزرای دولت به ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جریان جنگ ۱۲ روزه عملکرد مطلوبی داشته‌اند.

بابایی در ادامه سرانه تخت بیمارستانی استان یزد را ۲.۶ درصد به ازای هر هزار نفر دانست و گفت: سرانه ۱.۲ درصدی تخت بیمارستانی در کشور نشان می‌دهد استان یزد به ازای پذیرش بیماران غیر بومی سرانه لازم را دریافت نمی‌کند.

وی در همین راستا ادامه داد: در سال گذشته بیش از نیمی از ۲۰ میلیون مراجعه کننده به مراکز خدمات درمانی استان یزد بیماران غیر بومی بوده‌اند که این موضوع در بین تمامی استان‌های کشور بی سابقه است.

استاندار یزد به آسیب‌های ناشی از حضور گسترده اتباع بیگانه در استان یزد پرداخت و تصریح کرد: سال گذشته ۸۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی اشغال شده در مراکز درمانی و بیمارستان‌های دولتی استان یزد به درمان اتباع خارجی اختصاص یافته است.

بابایی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی جهت تغییر ریل اقتصادی و صنعتی استان بر اساس سند یزد پایدار عنوان کرد: بر اساس این سند سیاست اشتغالزایی برای نیروی کار ساده و ایجاد صنایع آلاینده و پر آبخواه در استان یزد کاملا متوقف شده است.

وی با تاکید بر ضرورت اختصاص درآمدهای مالیاتی بخش سلامت یزد به پروژه‌های درمانی مناطق کم برخوردار استان گفت: سال گذشته از محل درآمدهای مالیاتی بخش سلامت استان مبلغ ۱۷۲۰ میلیارد تومان حاصل شده که تنها ۶۰۰ میلیارد تومان آن به یزد اختصاص یافته است.

استاندار یزد افزود: با توجه به وجود مناطق محروم و کم برخورداری همچون بافق و بهاباد در استان و همچنین میزبانی یزد از بیماران غیر بومی، شایسته است این منابع به استان یزد اختصاص یابد.

وی استان یزد را در صدر آمارهای مربوط به سرطان در کشور دانست و یادآور شد: تکمیل بیمارستان‌های نیمه تمام و پژوهشکده تولید مثل و نیز تامین تجهیزات مراکز تشخیص سرطان و ایجاد محل استقرار دستیاران پزشکی و خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی از مهمترین اولویت‌های استان هستند.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد در پایان از دغدغه‌های درمانی به عنوان اصلی‌ترین موضوع مورد بحث و بررسی در نشست‌های مشترک با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان نام برد و خواستار رسیدگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این مهم شد.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده