مسئول دبیرخانه کارگروه ارتقای بهره‌وری استان یزد خبر از آغاز دور جدید فعالیت‌های این کارگروه در استان داد و گفت: امیدواریم این فعالیت‌ها منجر به تسریع و تسهیل حرکت استان یزد در مسیر بهره‌وری شود.

به گزارش صبح ساباط؛ کوثر روشنی با اعلام این خبر، افزود: ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی فعال در زیست‌بوم بهره‌وری، اعطای مجوز‌های اداری ویژه برای پیشبرد پروژ‌های بهره‌وری، ارایه راهکارهای تامین منابع برای حمایت از طرح‌های بهره‌وری، حمایت معنوی از برنامه‌های ارتقای بهره‌وری و ارجاع درخواست‌ها و انعکاس طرح‌های خارج از اختیارات استانی به مراجع مرتبط به سطح ملی از جمله این روش‌هایی است که حرکت استان یزد را در مسیر بهره‌وری تسریع و تسهیل خواهد کرد.

مسئول دبیرخانه کارگروه ارتقای بهره‌وری استان یزد از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا از طریق شناسایی و جذب منابع اعتباری ملی برای حمایت از طرح‌های بهره‌وری استان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی در احکام برنامه هفتم پیشرفت، قوانین بودجه و قوانین اختصاصی ناظر بر فعالیت دستگاه اجرایی؛ با این جریان همراهی کنند.

روشنی، انتشار فراخوان در جامعه هدف و شبکه همکاران حرفه ای به ویژه انجمن های تخصصی و مراکز پژوهشی برای شناسایی ایده‌ها و پیشنهادهای اجرایی برای ارتقای بهره‌وری در بخش اقتصادی مرتبط و تغییر رویکرد فعالیت‌های جاری و برنامه‌های در دست اجرا با هدف ارتقای بهره‌وری شامل کاهش مصرف منابع یا افزایش تولید ارزش افزوده را از دیگر روش‌های همراهی مدیران در این مسیر برشمرد که مورد انتظار دبیرخانه کارگروه ارتقای بهره‌وری استان یزد است.

دستیار رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد؛ آمادگی دبیرخانه کارگروه ارتقای بهره‌وری استان به منظور دریافت پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد تا بدون هرگونه محدودیت زمانی، طرح‌ها و درخواست‌های مرتبط با بهره‌وری را به این دبیرخانه منتقل سازند.

روشنی تصریح کرد: الزامی است تا پیشنهادها و درخواست‌ها در قالب کاربرگ اعلامی از سوی دبیرخانه کارگروه ارتقای بهره‌وری استان یزد جهت بررسی ارسال شود.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی‌زاده