پیام امام جمعه شهرستان اشکذر به مناسب روز خبرنگار منتشر شد.

به گزارش صبح ساباط؛ حجه الاسلام ابوذر صانعی امام جمعه شهرستان اکذر به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگا رپیام تبریک صادر کرد.

متن پیام صانعی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ»

روز خبرنگار، روز تجلیل از طلایه‌داران آگاهی، بصیرت، تعهد و مسئولیت‌پذیری است.

هفدهم مردادماه، یادآور عروج ملکوتی شهید والامقام محمود صارمی و روز پاسداشت تلاش‌ها و زحمات بی‌وقفه خبرنگاران، نویسندگان و فعالان عرصه اطلاع‌رسانی است همان مجاهدانی که با نَفَس گرم قلم، روشنگری می‌کنند، حق را نمایان می‌سازند، صدای مردم می‌شوند و حافظان حقیقت در میدان جنگ روایت‌ها هستند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه به ویژه شهید صارمی، این روز پرشکوه را به همه خبرنگاران، اصحاب رسانه، مدیران رسانه‌ای، عکاسان خبری، گزارشگران، نویسندگان و فعالان رسانه‌ای دلسوز، متعهد و انقلابی شهرستان اشکذر تبریک عرض می‌نمایم

مجاهدانی که در مسیر حفظ ارزش‌های اسلامی، تقویت امید، ارتقای آگاهی‌های اجتماعی و تبیین واقعیت‌ها، با صداقت، دلسوزی و عشق به میهن گام برمی‌دارند.

بی‌تردید رسانه‌های متعهد و قلم‌های آگاه می‌توانند با تحلیل‌های بصیرت‌افزا، انعکاس حقایق و روایت درست از مجاهدت‌های مردم و مسئولان، نقشی مهم در ارتقاء سرمایه اجتماعی، امیدآفرینی، دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و خنثی‌سازی جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمنان ایفا نمایند.

اینجانب ضمن دعا برای توفیق روزافزون شما عزیزان در این مسیر مقدس و ارزشمند ، از همه شما خبرنگاران و تلاشگران رسانه‌ای که در طول سال، به ویژه در مناسبت‌های ملی، مذهبی، انقلابی و نمازجمعه، خالصانه به انعکاس اخبار و تقویت همبستگی اجتماعی می‌پردازید، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم و دستان شما را میبوسم .

از خدای متعال برای همه شما عزیزان، صحت، سعادت، سربلندی، برکت در قلم و توفیق روزافزون در جهاد تبیین رسانه ای را مسئلت می‌نمایم.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده