نماینده ولی‌فقیه در استان یزد و امام‌جمعه این شهر در مراسم رونمایی از پوستر جشنواره بین‌المللی حضرت علی‌اکبر (ع) دانشگاه آزاد، با انتقاد صریح از ساختار نظام آموزشی غرب‌گرای فعلی، بر احیای هویت دینی و تربیت نسلی متفکر، متکی به خدا و مقاوم تأکید کرد و گفت: امروز فرصت تاریخی برای جهت‌دهی معنوی و انقلابی به نوجوانان و جوانان فراهم شده است؛ دشمنان با بستن پنجره تفکر می‌خواستند ملت ما را به عقب برگردانند اما انقلاب اسلامی این پنجره را گشود.

به گزارش صبح ساباط؛ مراسم گرامیداشت و تجلیل از فعالان سومین جشنواره بین‌المللی حضرت علی‌اکبر (ع) و رونمایی از پوستر چهارمین دوره این جشنواره با حضور حضرت آیت‌الله ناصری، نماینده محترم ولی‌فقیه در استان یزد و امام‌جمعه معزز، سردار زار کمالی فرمانده سپاه الغدیر استان، مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از مدیران و فعالان فرهنگی در استان برگزار شد.

آیت‌الله ناصری یزدی ضمن خیرمقدم به مدعوین، بر اهمیت برگزاری جشنواره حضرت علی‌اکبر (ع) تأکید کردند و از تلاش‌های مدیران و دست‌اندرکاران مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان، مدارس سما، کانون خدمات رضوی و دیگر ارگان‌های فرهنگی تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه، گروه سرود «آوای رضوان» به اجرای برنامه پرداخت که با استقبال حاضرین مواجه شد و به عنوان حسن ختام بخش ابتدایی مراسم معرفی گردید. پس از اجرای سرود، از پوستر جشنواره چهارم رونمایی شد که جلوه‌ای هنری از شخصیت حضرت علی‌اکبر (ع) و ارزش‌های مکتب حسینی را به تصویر کشید.

وی با اشاره به نقش دانشگاه‌ها و نظام آموزشی در تربیت نسل آینده اظهار داشت: «در گذشته توجهی به نسل نوجوان نداشتیم و صرفاً دانشگاه را هدف قرار می‌دادیم، اما باید از سنین پایین‌تر کار را آغاز کرد. بچه‌هایی که به معلمان سپرده می‌شدند، هویتی خدایی پیدا نمی‌کردند، بلکه هویتی القایی از سوی دیگران می‌گرفتند.»

امام‌جمعه یزد با بیان اینکه «تفکر از آموزش ما حذف شده است» تصریح کرد: «نظام آموزشی ما از دوران مشروطه و تأسیس رشدیه به‌گونه‌ای طراحی شد که فکر را از کودکان ما گرفت. بچه‌های ما آموزش سطحی دیدند، حفظ کردند، اما تعقل نکردند. امروز اگر بی‌بی‌سی حرفی بزند، بیشتر مورد پذیرش قرار می‌گیرد تا سخنان رهبر معظم انقلاب، چون عقل تقویت نشده است.»

وی ضمن تشریح توطئه‌های تاریخی انگلیس، فرانسه و آمریکا علیه ملت‌های اسلامی، تأکید کرد: «دشمنان از ابتدا پنجره فکر ملت ما را بستند تا راحت بخوابند. گفتند پنجره‌ای که باد از آن می‌آید را باید بست، چون ملت متفکر تهدید است. اما انقلاب اسلامی این پنجره را دوباره باز کرد و ملت ما بیدار شد.»

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به نقش وحدت، توکل و ایستادگی در حفظ کشور گفت: «خدا چهل‌وچند سال است این انقلاب را حفظ کرده، با وجود میلیاردها دلار هزینه دشمنان و هزاران توطئه. این یعنی مسیر ما حق است؛ چون خدا با ماست. آیه قرآن می‌گوید که خدا قوم‌ها را تغییر نمی‌دهد مگر اینکه خودشان بخواهند. این سنت الهی است.»

وی در ادامه به توطئه‌های خارجی علیه ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: «دشمن نمی‌خواهد ایران قوی بماند. حتی رشد علمی ما را هم تحمل نمی‌کند. در توطئه سال‌های گذشته، وقتی می‌خواستند حرم‌های اهل‌بیت (ع) را تخریب کنند، این یک سردار ایرانی یعنی حاج قاسم سلیمانی بود که آن فتنه بزرگ را خنثی کرد. این یعنی نصرت خدا با ملت مقاوم است.»

امام‌جمعه یزد با اشاره به حوادث اخیر و تأثیر آن بر جوانان گفت: جوان‌هایی که قبلاً مسئله جنگ را درک نمی‌کردند، امروز با چشم خود دشمنی دشمن را دیدند. فهمیدند که غرب دوستشان نیست. حالا باید این زمینه را حفظ کنیم. الان زمین آماده است، اگر درست کار کنیم، تحولی بزرگ در تربیت نسل آینده رقم خواهد خورد.

وی در پایان سخنان خود خطاب به دانشگاهیان و فرهنگیان تصریح کرد: دانشگاه آزاد، حوزه‌های علمیه، آموزش و پرورش و صداوسیما باید این فرصت تاریخی را درک کنند. امروز نوجوان و جوان ایرانی با بصیرت وارد میدان شده است. ما باید آن‌ها را به سمت پایداری، ولایت و ایستادگی هدایت کنیم. اگر در کنار ولایت بایستیم، خداوند وعده‌اش را محقق خواهد کرد.

تجلیل از فعالان فرهنگی و مدیران جشنواره

در این جلسه، از زحمات و تلاش‌های فعالان و مدیران فرهنگی استان در برگزاری موفقیت‌آمیز جشنواره‌های گذشته تجلیل به عمل آمد. از جمله جناب آقای دکتر نظری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد استان، دکتر مدیح، حاج آقای حسنی، حاج آقای زارعاد و سایر عزیزانی که دست به دست هم داده‌اند تا این جشنواره‌ها به بهترین نحو برگزار شود.

 

همچنین در بخش دیگری از مراسم، لوح‌های تقدیر و حکم عضویت در شورای سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره بین‌المللی حضرت علی‌اکبر (ع) به شخصیت‌های برجسته فرهنگی و مدیران ارشد استان اعطا گردید.

  • نویسنده : ریحانه رفیعی زاده