معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای استان یزد از برگزاری ۲۵ دوره آموزشی با مجموع 9 هزار و ۱۲۰ نفرساعت در سه‌ماهه نخست امسال خبر داد.

به گزارش صبح ساباط؛ گام مؤثر آبفای یزد در ارتقای سرمایه انسانی؛ سعیده نگارش معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای استان یزد با اشاره به اهمیت توسعه مستمر مهارت‌های نیروی انسانی، گفت: در راستای تحقق اهداف سازمانی و ارتقای توانمندی‌های کارکنان، این شرکت طی سه‌ماهه نخست امسال، ۲۵ دوره آموزشی با مجموع ۹ هزار و ۱۲۰ نفرساعت برگزار کرد.

او با تشریح عملکرد آموزشی در این بازه زمانی افزود: در فروردین‌ماه امسال علی‌رغم تعطیلات نوروزی، ۲ هزار و ۴۱۰ نفرساعت آموزش در قالب دوره‌های تخصصی ارائه شد.

معاون منابع انسانی و تحقیقات شرکت آبفای استان یزد با بیان اینکه در اردیبهشت‌ماه نیز ۹ دوره شامل یک دوره عمومی و هشت دوره شغلی اختصاصی با مجموع ۵۵ هزار و ۸۸ نفرساعت برگزار شد، ادامه داد: همچنین در خردادماه، هفت دوره آموزشی شامل یک دوره عمومی، یک دوره مدیریتی و پنج دوره شغلی اختصاصی با هزار و  ۱۰۴ نفرساعت آموزش به اجرا درآمد.

نگارش با تأکید بر تنوع، هدفمندی و نیازمحور بودن دوره‌ها تصریح کرد: این دوره‌ها با هدف افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت خدمات شرکت طراحی شده و آموزش‌های عمومی، مدیریتی و تخصصی را در بر می‌گیرد.

او در پایان خاطرنشان کرد: معاونت منابع انسانی و تحقیقات شرکت با تکیه بر برنامه‌ریزی منسجم و به‌روزرسانی دانش و مهارت کارکنان، در مسیر تحقق مأموریت‌های سازمانی و ارتقای سطح خدمات به مشترکین گام برمی‌دارد.