محمد صادق معتمدیان استاندار تهران گفت: زمین‌هایی برای ساخت مسکن کارگری در قالب نهضت ملی مسکن در شهرستان‌ ها تخصیص خواهد یافت.

به گزارش صبح ساباط، همچنین شهرک‌های صنعتی منفصل برای اسکان کارگران در نزدیکی واحدهای صنعتی احداث خواهدشد تا هزینه‌های زندگی کارگران کاهش یابد. دولت و نظام توجه ویژه‌ای به مسائل اقتصادی و معیشتی دارند.

بایدکمیسیون کارگری تشکیل شود و از تشکل‌ها دعوت شود تا در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت کنند و دولت حامی حقوق کارگران است، چه در برابر بخش خصوصی و چه در برابر دولت.

تراکم جمعیتی، مهاجرت بی‌ضابطه، و مناطق صنعتی غیرقانونی، زیرساخت‌های این استان را به مرز فروپاشی رسانده‌اند.

اکنون کارگران تهران با چالش‌های معیشتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، آیا وعده‌های استاندار تهران می‌تواند نور امیدی در این کلان‌شهر بحران‌زده بتاباند؟

انتهای‌ پیام/