به مناسبت گرامیداشت روز معلم و بزرگداشت یاد و خاطره زندهیاد رضا سلطانزاده، پیشکسوت رسانهای و فرهنگی یزد و بنیانگذار مجتمع آموزشی حضرت مجتبی (ع)، سیدمهدی طلائیمقدم، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد، با مدیران و معلمان پیشکسوت این مجتمع آموزشی دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش صبح ساباط؛ در این دیدار صمیمانه که با هدف قدردانی از زحمات ارزنده این عزیزان و تجلیل از مقام معلم برگزار شد، یاد و خاطره زندهیاد رضا سلطانزاده نیز گرامی داشته شد.
معاون استاندار یزد با تأکید بر نقش کلیدی معلمان در تعالی جامعه اظهار داشت: معلمان ستونهای استوار توسعهی پایدار یزد هستند و تلاشهای ارزشمند مجتمع حضرت مجتبی (ع) در عرصه آموزش شایسته بالاترین تقدیرهاست.
در پایان این مراسم، با اهدای شاخه گل از مدیران و معلمان پیشکسوت مجتمع آموزشی حضرت مجتبی (ع) تقدیر به عمل آمد.
https://sobhesabat.ir/mcvdY
Friday, 15 August , 2025