استاندار یزد با اشاره به تاثیرگذاری حوزه‌های علمیه در جامعه گفت: بر این اساس مجموعه استان در حد توان از هیچ گونه کمکی به حوزه‌های زیرساختی این مجموعه دریغ نخواهد کرد.

به گزارش صبح ساباط؛ دیدار استاندار یزد و مدیر حوزه‌های علمیه بانوان کشور با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهر یزد برگزار شد.

استاندار یزد گفت: تاثیرگذاری حوزه علمیه و علما در جامعه بر هیچکس پوشیده نیست.

محمدرضا بابایی با بیان اینکه یزد همواره محل علم و دانش بوده است، گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر سال ۱۳۸۶ استان یزد را به عنوان دارالعلم معرفی کرده‌اند و امروز نیز به لطف آیت الله ناصری دانشمند فرزانه یزد از محیطی آرام و علمی برخوردار است.

وی در پایان از حمایت کامل از مجموعه استان از حوزه‌های علمیه خبر داد و تصریح کرد: به رغم بضاعت و منابع مالی اندک استان از هیچ گونه کمکی در حوزه‌های زیرساختی به این مجموعه دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام/