در دیدار سرپرست تأمین اجتماعی استان یزد با فرماندار اشکذر راهکارهای ارتقای خدمات بیمه‌ای در این شهرستان بررسی شد.

به گزارش صبح ساباط؛ حسن زارع چاهوکی، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی استان یزد با همراهی رئیس شعبه تأمین اجتماعی شهرستان اشکذر با حجت‌الاسلام ابوذر صانعی امام جمعه و محمدحسین غلامزاده، فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست ضمن بررسی مسائل و ظرفیت‌های حوزه بیمه‌ای شهرستان، بر تعامل و همکاری نزدیک‌تر میان فرمانداری و تأمین اجتماعی در راستای ارتقای سطح خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان تأکید شد.

فرماندار شهرستان اشکذر در این دیدار با اشاره به نقش کلیدی سازمان تأمین اجتماعی در حمایت از کارگران، بازنشستگان و اقشار مختلف مردم، خواستار توجه ویژه به نیازهای بیمه‌ای شهرستان شد و اظهار داشت: بهبود کیفیت خدمات و تسهیل امور مراجعین می‌تواند گامی مؤثر در رضایت‌مندی عمومی و عدالت اجتماعی باشد.

زارع چاهوکی نیز ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات سازمان، بر آمادگی کامل تأمین اجتماعی برای همکاری با مدیریت شهرستان در مسیر توسعه خدمات بیمه‌ای تأکید کرد.