رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، با تأکید بر اهمیت دانشکده بازار و کسب‌وکار به‌عنوان مهم‌ترین دانشکده موضوعی دانشگاه، نقش آن را در حمایت از سایر دانشکده‌ها و توسعه مؤثر دانشگاه حیاتی دانست.

به گزارش صبح ساباط؛ محمدرضا دهقانی اشکذری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در نخستین جلسه دانشکده بازار و کسب و کار که با حضور مسئولین دانشگاه، دانشکده و اساتید در سالن سردار سلیمانی برگزار شد، با اشاره به نقش ویژه دانشکده بازار و کسب‌ و کار در ساختار دانشگاه گفت: این دانشکده به عنوان مهم‌ترین دانشکده موضوعی دانشگاه شناخته می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: دانشکده بازار و کسب و کار نه تنها به عنوان محلی برای آموزش و پژوهش بلکه به عنوان یک حامی کلیدی برای دیگر دانشکده‌ها و واحدهای دانشگاهی است.

دهقانی اشکذری افزود: دانشکده بازار و کسب و کار می‌تواند زمینه ساز توسعه و پیشرفت دانشگاه باشد و در برآورده سازی نیازهای بازار و صنعت کار کند.

حسن دهقان دهنوی رئیس دانشکده بازار و کسب‌وکار در ادامه اظهار کرد: این دانشکده در تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآفرین نقش کلیدی دارد که با تدوین برنامه‌های علمی و پژوهشی، دانشکده می‌تواند به توسعه مهارت‌های کاربردی دانشجویان و تقویت ارتباط آن‌ها با بازار کار کمک کند.

در ادامه اساتید نظرات و پیشنهادات خود، پیرامون راهکارهای توسعه و ارتقای دانشکده بازار و کسب‌وکار مطرح کردند.

اعضای هیئت علمی تأکید کردند که باید تلاش شود تا دانشکده با ایجاد پل‌های ارتباطی با صنعت و جامعه، علاوه بر آموزش تئوری، تجارب عملی و کاربردی مفیدی را نیز برای دانشجویان فراهم آورد.