معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، ششم اسفند ماه در نشست شورای معاونین دانشگاه آزاد اسلامی یزد بر پیشتازی یزد در بسیاری از زمینه های نوآوری و فناوری تاکید کرد و از پیاده‌سازی نظام رتبه بندی در مدارس سما خبر داد.

به گزارش صبح ساباط، محمد علی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست شورای تعالی بخش دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی یزد با بیان اینکه الگوی تعلیم و تربیت اسلامی با الهام از حلقه صالحین بسیج در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی اجرا می شود.

نادی در ادامه با تاکید بر انتقال تجربیات در عرصه و پایه برای رسیدن به مدل مناسب استفاده از هوش مصنوعی برای دانش آموزان، گفت: با هوش مصنوعی و حتی به فهم درست از آن هنوز خیلی فاصله داریم و باید بیاندیشیم که چگونه هوش مصنوعی می تواند در خدمت حفظ قرآن، تفسیر آیات و روایات قرار گیرد.

وی با اشاره به سخن رهبر انقلاب که فرمودند: ” به لایه های فنی هوش مصنوعی بپردازید و در این تکنولوژی استفاده کننده نباشید”، تصریح کرد: نوید بخش جریان آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی این است که تا یک سال دیگر آموزش ها و ارزشیابی با هوش مصنوعی انجام خواهد شد.
نادی با تاکید بر اهميت شناخت فناوری های جدید ارتباطات و اطلاعات، عنوان کرد: از دو سال گذشته کلاس های درس مبتنی بر متاورس در کره جنوبی و آمریکا اداره می شود و ما از این فرایند بسیار عقب هستیم در عین حال باید توجه داشته باشیم، آثار اجتماعی آن برای ما غیر قابل کنترل نشود.

پیوست فعالیت مدارس سما نگاه مبتنی بر رشد است

معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در بسیاری از زمینه ها یزد دیگر پایلوت نیست و واقعیات مهمی را در یزد شاهد بودم، افزود:
پیشرفت های خوبی حاصل شده ولی باید وارد لایه های فنی و جزئیات هوش مصنوعی شویم و در هر فعالیت طرح درسی متناسب با پایه و با نگاه مبتنی بر رشد داشته باشیم.

نادی اظهار داشت: واقعیاتی که در یزد در حال اجرا است باید در کل کشور پیاده سازی شود چراکه ما به دنبال عدالت آموزشی در سما هستیم.

نادی به الگوی تعلیم تربیت اسلامی در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و عنوان کرد: با ظرفیت مهمی که در این دانشکده وجود دارد باید به معماری ورود کنیم چرا که فضا در تربیت تأثیر گذار است و دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی می تواند ساخت و ساز ایرانی و اسلامی را در معماری پشتیبانی کند به طوری که هر مدرسه قبل از ساخت، از این قانون پیروی کند.

وی خبر داد: سال آینده نظام رتبه بندی عرصه و آموزشی در واحدهای سما پیاده سازی خواهد شد و رشته تعلیم و تربیت به رشته دانشگاهی گران‌قیمت تبدیل خواهد شد تا جایگاه و شأن واقعی آن ابهامی نباشد.
نادی با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای دانشکده تعلیم و تربیت کادرسازی است، تصریح کرد: در دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی معلم تمام ساحتی تربیت خواهیم کرد و دروس مهارت محور می شوند.

وی در ادامه به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت‌های مدارس سما اقدامات ارتقای کیفیت دوره های تحصیلی و اجرای ساز و کار کارآمد قابل پیاده سازی است.

انتهای پیام/