به گزارش صبح ساباط؛ همایش هفته ملی پیشگیری و مبارزه با سرطان با حضور استاندار یزد در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.
استاندار یزد در این نشست با قدردانی از برگزار کنندگان همایش هفته ملی پیشگیری و مبارزه با سرطان و تلاشهای انجام شده در این حوزه اظهار کرد: ایجاد بسترهای لازم برای پیشگیری از سرطان یکی از مهمترین رسالتهای استان در حوزه بهداشت و درمان است.
وی عامل اصلی ایجاد مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، آسیبهای اجتماعی و شیوع برخی امراض را بیبرنامگی و بیتدبیری انسانها دانست و گفت: بر اساس آیات قرآن کریم «تمامی نیکیها و راحتی ها از جانب خدا و همه مصیبتها بر روی زمین و آسمان از سوی انسانها ایجاد میشود.»
محمدرضا بابایی با اشاره به اهمیت مسئله محیط زیست از نگاه اسلام تصریح کرد: امیرالمومنین حضرت علی (ع) میفرماید « همه مسلمانان در قبال زمین، درختان و جانداران مسئول بوده و باید نسبت به حفظ سرزمینهای خویش کوشا باشند.»
وی با اظهار تاسف از ریل گذاریهای اقتصادی استان در سالهای گذشته گفت: این ریل گذاری نادرست به رغم رهاوردهای فراوان باعث ایجاد صنایع آلاینده، افزایش بیماریهای مختلف و آسیبهای اجتماعی گوناگون در استان شده است.
استاندار یزد با بیان اینکه صنعت استان اکنون به مرحله اشباع رسیده است عنوان کرد: علاوه بر حضور بیرویه اتباع خارجی، بیش از ۴۱ درصد بیمه شدگان تامین اجتماعی استان غیربومی بوده و ۱۰۰ هزار بیمه شده غیر یزدی در استان شاغل هستند.
عالیترین مقام اجرایی استان یزد در ادامه یادآور شد: متاسفانه با عهدهدار شدن بخشی از اشتغال کشور به بهای مهاجر پذیری نیروی کار ساده و مهاجرت نخبگان و فارغالتحصیلان بومی استان یزد باعث آسیب به نسل های آینده شدهایم.
وی با اشاره به تدوین برنامه «یزد پایدار» در راستای توسعه همه جانبه و پایدار استان افزود: در این برنامه ضمن تغییر ریل گذاری استان برخی مباحث اقتصادی نظیر اقتصاد دیجیتال، خورشید و دانش بنیان و حتی گردشگری سلامت پررنگتر از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.
انتهای پیام/
Wednesday, 5 February , 2025