به گزارش صبح ساباط؛ سید مهدی حسینی پور مدیر امور برق یک یزد گفت: با تشدید برنامه های تعدیل روشنایی امسال ۴۲ گروه عملیاتی به صورت شبانه علاوه بر تعدیل معابر شهری برای حذف روشنایی های نامتعارف واحدهای تجاری و اداری وارد عمل شده اند.
حسینی پور با اشاره به اینکه تیم های گشت شبانه وضعیت روشنایی و نورپردازی ساختمان های اداری را کنترل می کنند ، خاطرنشان کرد :از بین ۶۰۰ مراجعه حضوری به واحد تجاری در نیمه آذر ماه تاکنون روشنایی نامتعارف ۷۵ واحد صنفی جمع آوری شده است.
وی از واحدهای تجاری استان خواست تا ضمن رعایت الگوی مصرف برق و پیوستن به پویش سراسری کاهش دو درجه دمای محیط ، در صورت داشتن روشنایی نامتعارف آن را جمع آوری یا خاموش نمایند.
این مسئول اعلام کرد: نزدیک به ۱۱۰ دستگاه ساعات نجومی روشنایی معابر اصلی و چهارراه ها به صورت همزمان تنظیم مجدد شده تا بر اساس افق طلوع و غروب خورشید ، مدت زمان روشن بودن چراغ ها در زمان روشنایی نسبی هوا کاهش یابد.
وی اضافه کرد: باتری های معیوب در ساعت های نجومی ؛یکی از علت های اختلال در کار این دستگاه به شمار رفته و از اوایل پاییز ۵۰ دستگاه معیوب شناسایی و مشکل آن برطرف شده است.
Monday, 11 August , 2025