به گزارش صبح ساباط؛ حامد بدخش با اشاره به اینکه اولویت نصب کنتورهای فهام مربوط به مشترکین خانگی بالای چهار برابر الگو و مشترکین تجاری بالای یکهزار کیلووات ساعت مصرف در ماه است افزود: اکنون در بخش های خانگی، عمومی، کشاورزی، صنعتی و تجاری به ترتیب ۲۴ هزار، سه هزار و ۲۰۰، چهار هزار و ۲۰۰ ، پنج هزار و ۵۰۰ ، و ۹ هزار و ۴۰۰ کنتور نصب شده است.
بدخش اضافه کرد : ۱۲ هزار و ۹۰۰ کنتور فهام تا پایان سال جاری در برنامه نصب قرار دارد که بیشترین آن با رقم ۹ هزار کنتور مربوط به بخش تجاری و سه هزار کنتور در بخش خانگی است.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۴ هزار کنتور طرح فهام در بخش خانگی و چهار هزار کنتور در بخش تجاری و ما بقی در سایر بخش در سطح استان نصب شد.
بدخش گفت: کنتورهای طرح فهام، قابلیت کنترل پذیری و رویت پذیری مصرف مشترکین برق را دارد و در مدیریت و کنترل بار مصرف مشترکین در پیک بار نقش به سزایی خواهد داشت.
شایان ذکر است؛ تعداد مشترکان برق استان یزد ۷۴۵ هزار و ۶۷ مورد اعلام شده است.
- منبع خبر : روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق یزد













Tuesday, 18 August , 2026