فرمانده سپاه الغدیر استان یزد از کمک بیش از ۱۳ میلیارد تومانی مردم دارالعباده در رزمایش «لبیک یا امام» در راستای کمک به جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین و لبنان خبر داد.

به گزارش صبح ساباط ، سردار حسین زارع کمالی ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) با اشاره به برگزاری اولین رزمایش «لبیک یا امام» در یزد گفت: این رزمایش در راستای ارسال کمک‌های مردمی استان یزد به جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین و لبنان امروز در یزد برگزار شد و مرحله دوم این رزمایش نیز در هفته بسیج برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به همدلی و روحیه نوع‌دوستی مردم دارالعباده، یزدی‌ها مبلغ ۲ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان به صورت نقدی به مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین و لبنان اهدا کردند و همبستگی و حمایت خود را از جبهه مقاومت به نمایش گذاشتند.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به کمک‌های غیرنقدی مردم ولایت‌مدار دارالعباده به جبهه مقاومت افزود: همچنین یک کیلو و ۷۰ گرم طلا به ارزش حدود ۵ میلیارد تومان، ۵ هزار تخته پتو به ارزش ۳ میلیارد تومان و تعداد قابل توجهی پوشک بچه به ارزش یک میلیارد تومان برای اهدا به مردم مظلوم و آواره فلسطین و لبنان در یزد جمع‌آوری شده است.
وی با بیان اینکه اقلام دیگری مانند برنج و حبوبات نیز جمع‌آوری شده که به هلال‌احمر تحویل داده خواهد شد، عنوان کرد: مجموعه کارکنان سپاه الغدیر استان یزد نیز در همراهی با دیگر مردم دارالعباده در کمک به جبهه مقاومت، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از حقوق خود را برای این منظور اهدا کرده‌اند.
سردار زارع‌کمالی افزود: اتفاق خوبی که به همت یکی از بسیجیان یزدی رقم خورده اهدای یک باب مغازه به جبهه مقاومت است، این بسیجی مخلص با به فروش گذاشتن این مغازه مبلغ حاصل از فروش آن را به مردم مظلوم و بی‌دفاع لبنان و فلسطین اهدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه کمک‌های مردمی و بشر دوستانه می‌تواند گام مؤثری در کاهش آلام مردم جنگ‌زده و آسیب‌دیده کشور‌های فلسطین و لبنان باشد، ادامه داد: یکی دیگر از بسیجیان یزدی نیز پنج تن انار را به جبهه مقاومت اهدا کرده و مبلغ حاصل از فروش این محصول خود را برای کمک به مردم مظلوم لبنان و فلسطین اهدا کرده است.

انتهای پیام/