به گزارش صبح ساباط، مهدی اقبال درباره روند انجام هویت سازی و مستندسازی اراضی کشاورزی استان یزد اظهار داشت: امسال اتمام ۲۴ درصد باقیمانده کاداستر این بخش ، بکارگیری تمامی ظرفیتهای استانی جهت اجرای حدنگاری اراضی کشاورزی و صدور اسناد مالکیت آنها در بخش تولید محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی آن برای کشاورزان به عنوان خط مقدم تولید در کشور بویژه با بهره گیری از مزایای سند رسمی برای دریافت تسهیلات و توسعه فعالیتهای تولیدی کشاورزی را با توجه به قول مساعد رئیس کل دادگستری در بسیج تمامی بخش ها دنبال خواهیم کرد.
وی افزود : استان یزد با مستندسازی و کاداستر بیش از ۷۶ درصد از اراضی زراعی ، رتبه اول کشور را دارد و این در حالی است که میانگین کشور بالای ۵۰ درصد می باشد.
مدیرکل ثبت اسناد استان یزد خاطرنشان کرد : عملکرد بیشتر واحدهای ثبتی استان بالای میانگین کشوری است که نشان از اعتماد مردم به اجرای قانون جامع حدنگاری ، دریافت اسناد کاداستری و تبدیل اسناد مالکیت دفترچهای خود به تکبرگی و کاداستری می باشد.
به گفته اقبال ، واحدهای ثبتی اردکان ، اشکذر و مناطق یک و ۲ شهرستان یزد بالاترین عملکردها در هویت سازی ، مستندسازی و صدور اسناد کاداستری اراضی کشاورزی استان را دارند و واحدهای مهریز ، تفت و نیر در پایین جدول کاداستر اراضی زراعی در پایان سال ۱۴۰۲ قرار گرفته اند.
وی تأکید کرد : با توجه به الزامات قانونی اسناد بالادستی ، فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر هویت سازی و مستندسازی متر به متر زمین های کشور و قانون جامع حدنگار ، روند مستندسازی در بخش های مختلف استان یزد با جدیت و بصورت جهادی در حال انجام است.
عضو شوراهای قضایی و حفظ حقوق بیت المال استان یزد اظهار امیدواری کرد تا اتمام کاداستر زراعی ، علاوه بر تأمین امنیت قضایی و بهداشت حقوقی جامعه ، زمینه تقویت امنیت غذایی مردم با هویت بخشی به داشته های ملکی کشاورزان و بهره مندی آنها از مزایای سند رسمی فراهم شود.
اقبال در پایان یادآور شد : استان یزد با تلاش های صورت گرفته در تمامی بخش های بویژه هماهنگی میان دستگاههای قضایی با استانداری و مجموعه های مرتبط با زمین ، توانسته در بخش اتمام کاداستر اراضی ملی در میان ۱۰ استان با اتمام کاداستر این بخش ، در کاداستر اراضی و املاک روستایی و در کاداستر کشاورزی در رتبه نخست قرار گیرد.
انتهای پیام/













Monday, 27 July , 2026