در نشست استاندار یزد با سفیر ایران در کشور سنگاپور ظرفیت‌های استان یزد برای تبادل تجربیات و ارتباط مستمر در زمینه‌های گردشگری، اقتصادی و تجاری بیان شد.

به گزارش صبح ساباط؛ استاندار در این نشست با بیان اینکه یکی از برنامه‌ها برای گسترش همکاری‌ها دیدار با سفرای ایران در سایر کشور‌ها است افزود: زمینه‌های همکاری فیما بین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

فاطمی گفت: کشور سنگاپور از جمله کشور‌هایی است که در حوزه گردشگری خوب کار کرده است و دراین خصوص به تفاهماتی رسیدیم.

وی عنوان کرد: انشاالله این بازدید‌ها وسفر سفیر ایران در کشور سنگاپور منتج به ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی و گردشگری بشود.

سفیر ایران در کشور سنگاپورافزود: بحث گردشگری یکی از زمینه‌های مهمی است که می‌توانیم همکاری کنیم.

بلوریان با اشاره به دغدغه آب در استان یزد عنوان کرد: کشور سنگاپور دراین زمینه پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته است و می‌تواند تجربیات خود را در اختیار استان قرار دهد.

وی در خصوص پارک علم وفناوری یزد گفت: بعد از بازدید از این پارک بسیار تحث تاثیر قرار گرفتم و ایجاد امکان ارتباط با طرف سنگاپوری دراین زمینه نیز وجود دارد.

  • منبع خبر : صداوسیما