مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد به همراه معاونین با حضور در دفتر رئیس مجمع نمایندگان استان یزد ضمن ارائه برنامه آینده خود به بیان مسائل و مشکلات پیرامون این اداره کل پرداخت.

به گزارش صبح ساباط؛ سید محمد رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد به همراه معاونین با حضور در دفتر محمد صالح جوکار رئیس مجمع نمایندگان استان یزد ضمن ارائه برنامه آینده خود به بیان مسائل و مشکلات پیرامون این اداره کل پرداخت.

جوکار در این جلسه ضمن تبریک انتصاب ایشان با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان یزد، گفت: روزانه ۳۰هزار تردد در جاده های استان یزد به ثبت می رسد که جمعیتی حدود۱۲۰هزار نفر شامل می شود. با راه اندازی بازارچه های صنایع دستی هر شهرستان در طول مسیر و اختصاص مکان هایی در اختیار میراث جهت این منظور، به خوبی می توان در زمینه معرفی صنایع دستی به گردشگران و مسافرین و رونق این صنعت در استان گام برداشت که شهرستان های یزد، زارچ و اشکذر در این خصوص آمادگی همکاری را دارند.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد بنیان کار میراث را حفظ میراث مردم دانست و اظهار داشت: بدون شک یکی از راه های حفظ سازه های میراثی، همراه کردن مردم است و تا آنها در میدان نباشند میراث آنچنان که مطلوب ما می باشد، حفظ نخواهد شد که در این زمینه مشوق هایی نیز باید در نظر گرفته شود.

وی با تاکید بر اینکه مردمی سازی میراث کار بسیار خوبی است، افزود: مردم باید تشویق شوند که برای حفظ و نگهداری میراث و بهره گیری از آن ورود پیدا کنند و اگر غیر از این باشد، امکان پذیر نخواهد بود. برای حضور و دلگرمی مردم جهت بازگشت به محلات قدیمی شهر باید آنها را دلگرم کنیم که متاسفانه یکسری سخت گیری هایی می شود که دلزدگی برای مردم ایجاد کرده و سبب شده تا بعضا این محلات را رها کنند.

نماینده مردم شریف شهرستان های یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن خاطرنشان کرد: بدون تردید جهت دست یابی به اقتصاد گردشگری و رونق آن باید مردم را تشویق به سرمایه گذاری در بحث گردشگری کنیم؛ در حال حاضر مردم به جای سرمایه گذاری ترجیح می دهند پول های مازاد خود را در بانک ها قرار دهند زیرا از سود ماهیانه آن آسوده خاطر هستند، اگر میراث فرهنگی راهکاری را برای این موضوع ارائه کند که مردم خیالشان از بازگشت سرمایه‌هایشان آسوده شود، حتما اقدام به سرمایه گذاری خواهند کرد.

جوکار در پایان تاکید کرد: گردشگری یکی از صنایع پاک و بدون آلاینده است که می تواند اقتصاد استان را دچار تحول کند، البته رعایت چارچوبهای فرهنگی و عرف جامعه از ضروریات اساسی است .جهت دستیابی به هدف نهایی دراین صنعت هر گونه همکاری لازم باشد، همراه خواهیم بود و حمایت خواهیم کرد تا به نتیجه برسد.