مدیر کل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان یزد، از بهره برداری از مدرسه خیری شادروان حاج اصغر دهقانی در اشکذر تا مهر ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش صبح ساباط؛ مدیر کل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان در بازدید از مدرسه خیری شادروان حاج اصغر دهقانی در اشکذر گفت: این مدرسه در مهرماه سال جاری جهت تحصیل در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.
کاظمی افزود: خوشبختانه خیر به تعهدات خود به طور کامل عمل کرده و کار عمرانی مدرسه به اتمام رسیده و تنها بخشی از تعهدات اداره کل نوسازی مدارس مانده است که انشالله بزودی محقق خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ساخت سرویس بهداشتی و تاسیسات و حصارکشی مدرسه از جمله اقداماتی است که باید توسط اداره کل نوسازی مدارس اجرایی شود و در شرایط فعلی پیمانکاران برای اجرایی شدن این موارد انتخاب شدند و کار ظرف هفته آینده آغاز خواهد شد.
https://sobhesabat.ir/xbuVf













Thursday, 27 August , 2026