رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هدف سازمان بورس، تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای جدید و تکمیل طرح‌های قدیمی بوده امید می‌رود بتوان با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه به اجرای طرح‌های این شرکت کمک کنیم.

به گزارش صبح ساباط؛ مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در چهارمین سفر استانی خود به‌همراه هیئتی از این سازمان و ارکان بازار سرمایه از ظرفیت‌های اقتصادی استان یزد بازدید کرد.

عشقی در حاشیه بازدید از شرکت فولاد آلیاژی یزد گفت: یکی از اهدافی که از سفر یزد داشتیم، بازدید از این شرکت و ظرفیت طرح‌های توسعه‌ای آن بوده است.

وی گفت: هدف سازمان بورس، تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای جدید و تکمیل طرح‌های قدیمی شرکت بوده است و امید می‌رود بتوانیم با استفاده از ظرفیت بازار سرمایه به اجرای طرح‌های توسعه ناشران کمک کنیم.