سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری:با تخصیص آرد به نانوایان خانگی و راه اندازی واحد‌های پخت نان برای مراکز دولتی مشکل صف‌های طولانی تا حدی رفع خواهد شد.

به گزارش صبح ساباط؛ پاکدل سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در نشست شورای آرد و نان استان یزد مصوب شد تا در مشاغل خانگی که با پخت نان درآمد خانوار کسب می‌شود؛ سرپرستان با عضویت در سامانه نانیو آرد یارانه‌ای آن‌ها تامین شود.

پاکدل تاکید کرد: نان‌های تولیدی این واحد‌ها باید به صورت مشخص و بسته بندی شده در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.

سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود: در ادامه این نشست به مشکل صف های شلوغ برخی از نانوایی‌ها در شهر اشاره که مصوب شد که مقرر شد؛ مراکز بزرگ و عام المنفعه از جمله دانشگاه یزد و دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی که حجم بالایی نان مصرف دارند با ایجاد نانوایی در مراکزشان نان مورد مصرف مجموعه خود را تامین کنند.