دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، گفت: جنایات اسرائیل باید برای مردم دنیا بازگو شود تا جهان در تسلط تفکر یهودیان قرار نگیرد.

به گزارش صبح ساباط؛ حجت السلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در پایان مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس و پیش از خطبه های نماز جمعه شهر یزد در مصلای نماز جمعه و مسجد تاریخی ملااسماعیل، با گرامیداشت روز جهانی قدس و ماه رمضان اظهار داشت: ما در رابطه با قدس و جنایت‌های صهیونیست‌ها در بیش از یکصد سال اخیر زیاد شنیده‌ایم، اما همچنان نیاز داریم که این موضوع را بیشتر شناخته و اطلاعات راجع به آن را بیشتر ببینیم و تاریخ قدس و فلسطین مرکز تمدن انسانی والهی است.

وی افزود: از سال ۱۸۸۲ مهاجرت یهودیان از مناطق مختلف دنیا به فلسطین انجام شده و باید جوانان و نوجوانان تاریخ را به دقت مطالعه کنند. موج مهاجرت یهودیان به فلسطین طی چند مرحله انجام می شود.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی، تصریح کرد: تا ۸۰ سال پیش جمعیت یهودیان در فلسطین حدود ۸ تا ۹ درصد فلسطین بوده و حدود چهار درصد اراضی این کشور را در اختیار داشتند.

پورمحمدی، با اشاره به جنایات اسرائیل علیه مردم و ملت مسلمان جهان، تصریح کرد: جنایات اسرائیل باید برای مردم دنیا بازگو شود تا جهان در تسلط تفکر یهودیان قرار نگیرد.

وی، اظهار داشت: به فرموده قرآن کریم قوم یهود خود برتربین و پیامبرکش هستند و ملت ها را آواره می‌کنند و بدون در نظر گرفتن حق انسانیت کودک‌کشی می‌کنند.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، با بیان این‌که ربا خواری صنعت مشروع یهودیان است و این تفکر اقتصادی زاییده دست یهودیان است، گفت: امروز مسلمانان جهان در مقابله با اسرائیل در حقیقت در حال جنگ با شاکله تمدن و تفکر معیوب و انحرافی هستند و این مهمترین دلیل اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ملت بیدار ایران اسلامی است.

پورمحمدی، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت و ضرورت مردم سازی اقتصاد ایران اسلامی،خاطرنشان کرد: ما باید به اقتدار داخلی توجه ویژه داشته باشیم و مسئولان و دست‌اندرکاران نیز باید بیش از پیش  نسبت به حل و فصل مشکلات مختلف مردم ایران تلاش کنند.

وی، در پایان اقتدار داخلی را لازمه اقتدار خارجی ایران اسلامی دانست و بیان کرد: ملت ایران نیز باید با تبعیت بی چون و چرا از ولایت فقیه خود را به بصیرت تجهیز و بیش از پیش در برابر فتنه دشمنان دین و نظام اسلامی ایستادگی کنند.