به گزارش صبح ساباط؛ ابراهیم احمدی دبیر سومین جشنواره انار تفت در نشست خبری این رویداد با بیان اینکه انار این شهرستان ویژگی خاصی داشته که نسبت به تولیدات شهرهای دیگر متفاوت است ابراز داشت: انار تفت نباید با انار جاهای دیگر مقایسه شود چرا که ۸۰ درصد این محصول انباری است و در اسفندماه از زیر گل خارج می شوند که طعم بی نظیری دارند.
سخنگو شورای شهر تفت ادامه داد: متاسفانه علی رغم اینکه امروزه روش های سنتی کشاورزی مقرون به صرفه نبوده اما هنوز این روش ها در تفت مورد استفاده قرارمیگیرد که وجود آفت هایی نظیر مگس مدیترانه ای و کرم گلوگاه نتیجه همین روش هاست.
وی بر ضرورت استفاده ازروش های نوین کشاورزی تاکید کرد وابراز داشت: به تازگی و با تلاش مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی موفق به تولید گونه ای از انار با عنوان انار هیبریدی شدیم که پس از چهارسال آزمایش از فروردین ماه آینده به صورت پایلوت در باغات شهرداری تفت اجرایی و به درختان انار پیوند زده می شود و میزان برداشت محصول در هر هکتار ۴۰ تن خواهد بود.
احمدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برپایی سومین جشنواره انار در شهر تفت اظهار داشت: این جشنواره در دو محل باغ دیدار( علی نقی خان) و کوچه باغ احمدآباد در روز سوم آبان ماه در ساعت ۱۷ افتتاح و روز ششم نیز به پایان خواهد رسید و هدف از برگزاری معرفی ظرفیت های شهرستان است.
وی تصریح کرد: این رویداد با حضور وزیر گردشگری و به احتمال فراوان وزیر کشاورزی برگزار خواهد شد.
احمدی از برپایی بیش از ۳۰ غرفه شامل انار، مشتقات و صنایع دستی شامل ۱۲ غرفه ویژه روستائیان شهرستان خبر داد و گفت: برگزاری جشنواره عکاسی توسط انجمن عکاسی، محیط زیست همچنین اجرای برنامه های فرهنگی و حضور هنرمندان کشوری تفتی از بخش های جانبی این جشنواره است.
- نویسنده : حیران
Friday, 13 December , 2024