«علی جم» مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در گفتگو با خبرنگار صبح ساباط؛ از خسارت سیل اخیر به ۴۴ کیلومتر از تاسیسات برقی استان خبر داد و گفت: علاوه بر این سیل اخیر ۶۵۰ تیر برق را نیز شکسته و در مجموع نزدیک به ۱۰میلیارد تومان خسارت بر جای گذاشته است.
اعتبار ۱۲۶ میلیارد تومانی برای روشنایی بافت تاریخی
وی در خصوص برنامه های شرکت توزیع برای ساماندهی روشنایی معابر به ویژه بافت تاریخی ابراز داشت: در این زمینه به دنبال عقد یک قرار داد بین شرکت صافا با سرمایه گذار هستیم تا تمامی چراغ های گازی را به ال ای دی تبدیل کنیم که میتواند یک تحول بزرگ در زمینه روشنایی استان رقم خواهد خورد.
جم در خصوص روشنایی بافت تاریخی هم گفت: بر اساس مصوبات سفر ریاست جمهور به استان و با هماهنگی هایی که بین وزارت کشور، نیرو و میراث فرهنگی به عمل آمده در زمینه اصلاح، توسعه و تقویت شبکه برق و روشنایی بافت تاریخی مبلغ ۱۲۶ میلیارد تومان طی َسه سال به شرکت توزیع برق پرداخت شود که البته دو سوم این مبلغ توسط وزارت نیرو از محل اصلاح قیمت برق و یک سوم هم از منابع استانی تامین شود.
استخراج رمز ارزها با برق خانگی ممنوع
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان در بخش دیگری از سخنانش پیرامون شناسایی اماکن استخراج غیر قانونی رمزارزها ابراز داشت: تاکنون سه مورد سوت زنی در خصوص مراکز غیرقانونی رمز ارزها صورت گرفته و حدود ۱۰میلیون تومان نیز پاداش پرداخت شده است.
جم افزود: مردم عزیز برای اعلام اماکن غیرقانونی رمز ارزها می توانند از سه طریق مراجعه به سامانه سمات، مراجعه به سامانه۱۲۱ و به شکل حضوری این اماکن را معرفی کنند و میزان هدیه هم بسته به تعداد رمز ارزها تا سقف ۲۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه مجوز استخراج زمز ارزها برای مقادیر زیر ۱۰۰ کیلووات صادر نمی شود ابراز داشت: استفاده از برق خانگی برای ماینرها ممنوع بوده و مجوزی نیز بابت استفاده از برق خانگی صادر نمی شود هرچند در گذشته تعرفه برق صادراتی برای منازل درنظر گرفته میشد امادر شرایط فعلی برق ماینرها باید از طریق سیستم خورشیدی تامین شود.
بدهی ۲۳۱ میلیارد تومانی یزدی ها به توزیع برق
وی در پایان میزان بدهی بخش های مختلف به این شرکت را بالغ بر ۲۳۱ میلیارد تومان دانست و اظهار داشت: میزان بدهی مشترکین خانگی ۷۲ میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان، عمومی ۲۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، کشاورزی ۱۴ میلیارد و سیصد میلیون تومان، صنعت و معدن ۷۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و سایر مصارف نیز ۵۱ میلیارد تومان است.
- نویسنده : حیران
Friday, 13 December , 2024